Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia - A strata chuti na sex:(

Príspevok v téme: Antikoncepcia - A strata chuti na sex:(
xsonulienkax

AHOJTe.. mam taky jeden dost velky problem... Mam 23rokov...a 2roky užívam antiku...Vyhovuje mi uplne vo všetkom, ale ale:( zISTILA som ze som uplne stratila chut na sex....Co predtym som bola poriadne aktivna...priatel je pre mna stale pritazlivy aj vsetko , ale myslim ze to robia tie pilule:( mate nejake skusenosti?

Lola :((

tak to teda klobuk dole, :) ..ja uz som tri vystriedala a uz mi to je moc a este moj gynekolog aj bol taky \"ochotny\" ze mi povedal ze to s antikoncepcie nebude ze ked mi ani tato nezaberie tak potom si mam dat vaginalne kruzky, tak asi tak ..uz fakt neviem čo a ako.:/

M 25

ja som ich tiež prestriedala si 5/6 druhov a tiež, žiadna chuť na sex, ale teraz beriem Maitalon a aboslútne žiadné vedlajšie účinky a sex by som praktizovala stále :D

Lola :((

..Ja sa podelim tiez o svoju skusenost..Brala som vyse tristvrte roka antikoncepciu kde som stratila chut na sex dalo sa to prekusnut ale casom to bolo horsie. Zmenila som si antikoncpciu myslela som ze to bude lepsie ale nie este horsie a to ju berem zatial iba 2 mesiace. Teraz som bola u gynekologa a predpisal mi tretiu.Ale neviem, nemam stoho dobry pocit lebo co som citala mnohe zeny pri nej nemaju tiez chut na sex tak neviem ci ju mam vobec zacat brat alebo nie.

:((

Veru, je to tak...:((aj ja som sa spociatku tesila, ze si budem moct uzivat, no chut zmizla uplne, cim dlhsie som to svinstvo brala, tym to bolo horsie, takze mi to bolo akurat na "dve veci"...vysadila som HAK a hotovo!(pozn.skusala som 3 druhy antiky, no vzdy to iste...)

zuzu123.

to baby myslite vazne ze po skonceni uzivania sa chut do sexu moze vratit az za volaky rok? ja som byvala taka zhava do sexu a teraz 3. mesiac beriem HAK a sex mi nic nehovori a navyse som uz 3. krat mala kvasinky ktore som nikdy predtym nemala,takze myslim, ze je to z toho svinstva, chcem to prestat brat ale este mi zostava par tabliet myslite ze ich musim vyuzivat dokonca ale mozem prestat len tak v strede mesiaca?. Dufam ale ze chut do sexu sa mi vrati co najskor, aj vam drzim palce

niekto

nesadla ti antika bud zmenit alebo vysadit
bola tu baba ktorej sa chut vracala pol roka po vysadeni brala to pol roka
mojej byvalej sa vratila hned ale brala to iba mesiac

www.lpp.sk

leerka

sonulienka, mne s ato stalo tiez pri jednom druhu antiky, ye som nemala vobec chut na sex, a preto som ju aj zmenila

nie si sama

ono to išlo tak pozvoľna ,aspoň u mňa.Medzitým tri pôrody,a sex.stránka išla dole vodou.tak teraz sme na kondómoch a ide to.

dontLikeThis

ahoj xsonulienkax... mala si predtym myslim na zaciatku jej brania(antika)problemom s chutou na sex? ci sa ti to prejavilo az teraz po 2 rokoch?