Jazyky

Príspevok v téme: Jazyky
sonnia

Som ôsmačka na základnej škole a rozmýšlam škole, na ktorú by som z deviatky chcela ísť. Bavia ma jazyky a hľadám nejakú školu s výčbou cudzích jazykov. V budúcnosti by som chcela pracovať s jazykami a preto chcem ísť na školu s takýmto zameraním. Neviem či vôbec nejaká takáto škola existuje. Malo by to byť nejaké gymnázium alebo jazyková škola (so zameraním na cudie jazyky). Ale nie bilingválne gymnázium! Viem, že sa dá ísť aj z gyma na jazyky (vysokú školu), ale chcela by som ísť rovno zo základnej. Prosím vás, neviete či vôbec takáto škola na Slovensku existuje? Môžete mi nejako poradiť? Ďakujem vám za odpoveď

jgsd

samozrejme ze take skoly-bilingvalne-na slovensku su!!ja xem ist na anglicke studium do Sucan,no aj v BA je bilinvalne a aj v trstenej a hocikde inde staci ak si ich das vyhladat na googli.:))

bublifuk

ja chodim na vysku na jazyky a sla som tam z obycajneho gympla, ti co chodili na jazykovy mali vyhodu ale len v jednom jazyku... neviem o takej strednej skole ale ak nenajdes nezufaj lebo s tym gymplom to tiez nieje najhorsie a skola nieje taka dolezita ale skor kontakt s jazykom. poradim ti pozerat programyv jazykoch na ktore sa chces specializovat ak nemas moznost ist do zahranicia. a citat knihy. velmi velmi to pomaha. vela stastia kolegynka :-).

nezaregistrovana

nechajte ju je zlatucka. Nech si pise co jej srdecko tuzi.Vtácatko malinke hlada si miestocko na tomto hnusnom svete.
Pipuska , ak más dobré rodinne zazemie, nemas sa coho bát.Ak nemás dobré...Tak by ti to mala v prvom rade vysvetlit pani triedna ucitelka alebo vidím ze si pripojená na internet.To znamená ze si zadás do googla slovícko skoly alebo vzdelávanie a ono ti nájte aj v zahranicí skolu jazykovú . Trebárz taký Kembridž v Anglicku.

ivonka

Ahoj sonnia,existuje v Kosicach a urcite aj v inzch mestach..ja chodim na anglicke biblingvalne,a v Kosiciach su aj francuzske a spanielske bilingvalne gymnazia.Zalezi od teba kde byvas.Skus este niekde na nete pozriet:)..Prajem vela stastia.