na konci novembra minuleho roku som vysadila posledne tabletky antikoncepcie..prve dve menstruacie odvtedy som mala v pohode nacas..mavala som vzdy na 29.den..no ta dalsia tretia vo februari mi meskala a dostala som az 34.den..nebrala som to nejak vazne,lebo to zrejme kvoli tomu vysadenie mi meskala..no tento mesiac som cakala ze mi pride tak rovnako alebo mozno o den neskor..ale uz je to 37.den..necitims a sama dobre a mala som uz par dni takych ze som citila akoby som ich uz mala a nic stale,sama neviem kedy ich cakat,citim sa taka nesvoja..robila som si aj jeden test ci nahodou sa cosi nestalo o com neviem,ale vyslo mi ze nie som tehotna,snazim sa mu teda verit..no aj tak..myslite ze sa mozem niecoho obavat?ma tu niekto skusenosti s vysadnim a takym dlhym meskanim?prosim poradte
meskanie menstruacie,prosim poradte
ahojte..no brala som HAK rok,vysadila som ho lebo chcela vediet ze ako to bude so mnou,ci sa mi to vsetko vrati spat kvoli comu som si ten HAK daval..a predsa..silne bolesti pocas menstruacie,silna nepravidelnost a vsetko ostatne k tomu..tak som sa rozhodla ze si nakoniec predsa len tie tabletky znova dam..aj kvoli partnerovi,je to hrozne ked sa stale stresujeme a mam si stale kupovat testy?to nie..ked uz budem mat pracu a nejake to zazemie tak sa toho bat nebudem,ale teraz pocas skoly este si nemozem dovolit mat babo..
no a nevedela som ze to az tak pokazi ten cyklus zas a trosku sa to neupravi,je to blbe:(..
ale dakujem vam za pomoc,uz som dostala menstruaciu dnes nastastie..:)tak som rada
Ahoj kacenkaaa, ja to velmi dobre poznam, brala som HAK 11 rokov, potom ako som ju vysadila som bez vyvolavacky nemala vobec menzes, lekarka to vyriesila tak ze ma dala na liecbu Duphastonom, ktory beriem 8 mesiacov a na zaklade neho mam menzes bez problemov, nakolko sme sa dohodli ze ho po pol roku max po roku vysadim tak teraz nastal ten moment a skus hadat ako to pokracuje, cakam uz 10 dni a menzes nikde, takze mi bude musiet dat vyvolavacku, nieej to vobec jednoduche po vysadeni a obzvlast ked si mala problem s menzesom pred zacatim uzivanaia HAK ako ja. Takze je to beh na dlhu trat.
ahojte aj ja sa chcem spýtat...mne mešklai tiež tri dni išla som na vyvolávačku.... do kolkých dní mi to príde? je to už tredí den a furt nič a tehotná som neni, robila som si test..prosím pomôžte mi!!!!
kacenka,jasne,ja som mala to iste,vsetko zalezi od toho,aky cyklus si mala pred tabletkami,ak nepravidelny,tak sa to pravdepodobne vrati naspat,takze nestresuj,tehotna podla mna nebudes
tehotna nebudes
spytaj sa na to lekara ze co stym