ahojte o vytokoch sa toho už veľa pisalo. ale ja užívam hormonálnu antikoncepciu = že hlien je vlastne stale neplodny. Mam husty biely výtok každý den. chcem sa opýtať, ženy čo užívate´/alebo ste užívali hak aky ste mali ten denný hlien? mne je to dosť nepríjemne, som bola v škole a som cítila ako to zo mňa tieklo..dakujem za zdôverenie sa s takými intímnostami
ženy kt.užívaju hak aj tie čo nie
no ved ano..:-)to je jasné, len niekedy sa mi to zdá také hrudkové počas styku.ale už som bola aj za doktorom a ze je to ok..
ale to predsa netecie stale:o) to len obcas.. a ked sa pred sexom osprchujes, je vsetko ok. a tam budes mat taktiez vytok, ale taky, co vylucuje posva, aby si bola dost vlhka na sex.chapes?
dakujem žienky, som rada že je to ok, aj ked je to des že nám odtial stale musi niečo ,,tiecť,, mne je neprijemne napr.oralny sex alebo podobne..nie je vam to neprijemne, alebo partner to bere v pohode?
vsetko je ok, pokial vytok nezmeni farbu, konzistenciu, ci zapach.. v takych pripadoch moze ist o nejaky zapal, chod k dr.
ja uzivam hak uz treti rok. ano mam stale tie vytoky, pretoze to sa ti ocistuje vnutri posva a je to vlastny hlien.. niekedy je ho viac, inokedy menej.. ked je ti to neprijemne, pouzivaj intimku...