ahojte o vytokoch sa toho už veľa pisalo. ale ja užívam hormonálnu antikoncepciu = že hlien je vlastne stale neplodny. Mam husty biely výtok každý den. chcem sa opýtať, ženy čo užívate´/alebo ste užívali hak aky ste mali ten denný hlien? mne je to dosť nepríjemne, som bola v škole a som cítila ako to zo mňa tieklo..dakujem za zdôverenie sa s takými intímnostami
ženy kt.užívaju hak aj tie čo nie
som objednaná až koncom apríla na preventívnu. pýtala som sa len pre istotu, či tam náhodou nemám skočiť skôr. niekto veľmi pekne ti dakujem za odpovede:)
pri hak zvykne byt vytok navstiv lekara ale pravepodobne ti povie ze to je ok
niekto keby ma to svrbelo alebo bolelo tak som už dávno u doktora. práveže je to iba biele, bez zápachu, nesvrbí ani nič. ked sa osprchujem tak to zmizne. a hak beriem najmä preto lebo mavam veľké bolesti pri menzese:(
Ľubka987654 tazko povedat ak ta to svrby tak su to kvasinky lebo hak ovplivnuje ph a tym zvysuje ich riziko
co by si mala vediet ked beries take svinstvo
ja tiež beriem hak a mávam výtoky stále. väčšinou biely, hustý ale niekedy je redší. vždy večer však mám na pyskoch také biele hrudky. je to z toho výtoku a je to vôbec normalne alebo mam ist k lekarovi?
ja ked som brala HAK mala som vytoku menej,takmer ziadny a bol cely cyklus rovnaky,ked neberiem,tak sa mi pocas cyklu meni,v strede priesvitny tahavy a pred menzesom hustejsi biely,podla mna je toto ok,HAK meni hustotu hlienu,brani nielen ovulacii
nema to kazda niesom isty ci si na to telo nemusi najskor zvyknut
inak hak narusuje prirodzene ph mozno to ma nieco stym
cafte babenky, a to akoze kto berie hak, tak je na kazdodennom poriadku vytok? ma to kazda? ci som to zle pochopila? :D to len tak pre zaujimavost, ja hak neberiem ... a vytoky nemavam
pokial ten vytok nezapacha alebo nezmeni farbu malo by to byt ok. Ja mam tiez vytok denne
ak je ten hlien zapachajuci alebo zafarbeny, tak mas nejaky zapal. A nemyslim si ze je normalne mat tak casto vytok, aj moja Dr. mi potvrdila ye to nie je normalne ked som brala HAK. HAK je dobre svinstvo kludne mozes mat aj zapal atd...xod na prehliavdku ku Dr.