Danove priznanie

Príspevok v téme: Danove priznanie
perlia

Ahojte.
Potrebovala by som poradit ohladom danoveho priznania. Zacala som prvykrat v zivote podnikat v juni 2008 a v decembri 2008 som si prerusila zivnost, lebo som otehotnela. Za to obdobie \"podnikania\" sa mi moc nedarilo, takze prakticky som ani nezacala podnikat. Musim podat danove priznanie s nulou? Moja uctovnicka mi tvrdi ze nemusim, no bojim sa pokuty v pripade ze sa myli. Dakujem.

januska*

uz som tu pisala, v hrubom to mam 10tis, po zdaneni mi ostane tych 8700max. takze absolutne neviem. co sa tyka takychto veci som uplne mimo, nerozumiem sa tomu vobec.

danove priznanie

ak ma malu firmu tak si myslim, ze je velka pravdepodobnost, ze to spravil. inak tam sa tusim aj nieco podpisuje. podpisovala si nieco?

danove priznanie

tak v tom pripade asi vznika povinnost na to dan. priznanie. ono zalezi aj od toho aky mas prijem. lebo prijam sa do urcitej vysky nezdanuje. takze ak si mala nizky prijem mozno by to az tak nevadilo, ze sa to priznanie neurobilo. ak sa neurobilo. kazdopadne podat dan. priznanie musia vsetci bezohladu na to ci dan platia alebo nie........spytaj sa zamestnavatela, resp. uctovnicky.

januska*

vie, ze som nikde nebola na zmluvu. ze toto je moja prva praca. v tejto pobocke jeho zamestnava dve osoby, ale v sidle neviem.

danove priznanie

neviem ako to zistia, mozno spolupracuju s uradom prace, mozno zamestnavatel musi nahlasovat, neviem... zatial nepodnikam ;)