Urcili mi schizofreniu, na základe testov sa uistili, ze ju mam, tak som chodila k psychiatrovi, brala lieky, lenze naposledy mi lieky robili zle tak som ich vysadila a odvtedy lieky neberiem uz asi vyse týzdna, lebo dalsí termín kedy som mala íst k psychiatrovi je 31.3., lenze ja si myslím, ze som zdrava a myslia si to aj moji kamaráti. To nemusíte spomínat nazory, ze kto neuzíva lieky, moze sa mu to vrátit to viem. Lenze ja si myslím, ze to nie je moj prípad. Mam sa poradit so psychiatrom, ze ci by mi mohol vysadit lieky, alebo poslat ma aspon psychologicke? Aby mi psychologicka dala opat tie testy, aby sa potvrdilo, ci som zdravá alebo chorá? Lekár vidí na pacientovi, ci je chorý, ale aj lekáry su omylný. Inak ani moj bratranec na mne nic nespozorova. Ja sa cítim dobre.
Viete niekto poradit?...alebo mate podobný prípad?
písala som, ze na zaklade testov a podla mojho správania, vraj som si neuvedomovala ako sa správam, ale moje okolie ano a preto mi dali tie testy, aby si boli istý..bratranec to fakt vynimocne mali sme rodinné stretnutie, ale dobre som sa s ním bavila, a s kamosom si volávam,
a na základe čoho ti ju určili?nejaké príznaky tam museli byť.kámoši a bratanec nie sú stále s tebou...