Naozaj nikto ??? :((((((( Prosim, neviem, co dalej

tapka

aky je rozdiel medzi depersonal.a derealizaciou...........v poslednom case mam niekdy pocit ze realitu vnimam................proste z evnimam okolie a tak.viete....bojujem s tym....a troxu to ide.povedala som si psychologicka za mnan jtak neurobi to co musim ja

medicka

hej zuzka, nemaj strach ist za nejakym odbornikom, moze to byt z tvojej strany podmienene aj uzkostou, najma potom co si si ziskavala info na nete...urcite o tom neustale rozmyslas, si frustrovana a bojis sa toho co sa s tebou deje a toho co pride... to najlepsie co mozes pre seba urobit je, ze vyhladas doktora. diagnozy, ktore tu rozoberame sa tykaju psychiatrie, to vsak vobec neznamena, ze si blazon alebo nieco podobne...naber odvahu a chod, zdover sa a nechaj si poradit, uvidis, ze to dobre dopadne, lebo sa to da...drzim palce :)

inka

a nerozmyšlala si o navšteve psychologa,su to odbornici ktori nam pomahaju zvladať taketo problemy,netrap s as tym dlho sama,vačšinou nam to prerastie do problemov z ktorych už sami cestu nevieme najsť.a odkial vieš že maš takuto diagnozu ked si nebola u žiadneho lekara?ja viem že tieto diagnozy su sučasťou mnohych chorob.

zuzka :)

Trva mi to stale. :((( Aj ked to nie je zase uplne pravda. Niekedy mam pocit, ze je to uz prec. Myslim, ze najskor to zacalo s tou derealizaciou, neskor sa pridala aj depersonalizacia. Ale musim povedat, ze nemozem 100% povedat, ze obe tieto diagnozy naozaj mam, kedze som u psychologa nebola. Usudzujem tak podla toho, co som si nasla a precitala na nete. Presne take pocity mam.

zuzka :)

Inka ahoj. Teraz som sa trosku prehrabavala v tej teme "uzkost", ale nic som tam nenasla. Moje pocity mozno neopisujem aj preto, lebo je to pre mna velmi tazke, ked vlastne o to ide. O moje pocity. :(((

medicka

je aj dusevna depersonalizacia, kedy sa cloveku zda ze nema ziadne city, ze stratil zmysel pre krasu a lasku k svojim bliznym...a pocas toho mesiaca ti to trva neustale alebo nejak ciastkovo? tieto pocity byvaju aj vplyvom velkej unavy a zimy a taktiez mozu byt priznakom roznych chorob..

inka

zuzka ahoj,ty si už bola aj na strankach uzkosti.neviem presne ako s acitiš lebo velmi malo pišeš o svojich pocitoch.ja viem že derealizacia je znamkou panickej poruchy a uzkosti,takže ja som sa s tym stretla pri kazdom mojom zachvate uzkosti.skus si prečitať stare prispevky určite sa stretneš s viacerymi ktori mali take iste problemy,ja našťastie už nemavam tieto pocity ale trvalo to dosť dlho a dievčata čo su na strankach uzkosti mali tiež problemy dosť dlho,ak budeš mať čas skus zalistovať aj mesiace dozadu,teraz sa vačšinou našťastie rozpravame už ako nam je lepšie ale boli aj velmi zle obdobia.