Ahojte,robili mi pecenove testy kvoli tomu aby som mohla brat antikoncepcne tablety a zistili mi,ze mam vysoky ten biely rubin?Co to znamena? Resp.co to je? A ked to mam zvysene mozem zacat brat HAK?Dakujem za odpvoed.Miska.
Co to znamena biely rubin v krvi?
Taky mam zvýšeny rubín v krvi a děti dělám jako na běžícím páse :D Ne, vážně bez legrace, pred pul rokem na testech jsem jej mel zvýšeny, pak jsme se snažili o druhé dítě a žena po měsíci a pul otěhotněla. Takze spojitost bych nevidel
monita, stopercentne, zvyseny bilirubin NEMA nepriaznivy vplyv na plodnost u muzov. niekto ho ma proste zvyseny dedicne. ak nema manzel ziadne priznaky choroby, nema ikterus, nemusi to ani riesit. ani lekari mu s tym nepomozu :-(
okrem inych neziaducich ucinkov HAK zatazuje pecen, co pri zvysenom bilirubine urcite nie je vhodne.
monita, ci ma zvyseny bilirubin vplyv na plodnost, to naozaj neviem, ale viem, ze urcite by si mal podporit cinnost pecene. nemusi to hned znamenat, ze ma zapal pecene, ale urcite ju ma oslabenu. vhodne je uzivat sylimarin, cakankovy caj (vnat, koren), ja uzivam na pecen aj esential forte (esencialne fosfolipidy), vylucit zo stravy vyprazane, mastne, tazke jedla atd.
ahojte moj manžel ma bieli rubin,, ovplivnuje to že nemôžem otehotnieť ,, prosím o lekárske posudenie dakjem
ja mam tiez od narodenia zvyšeny bilirubin.najprv treba zistit ako ho mas zvyšeny a či ostatne testy mas v poriadku.
ja nemam ziadny zapal v tele a ani nic s pecenou jednoducho tak ako ma niekto velke usi tak ja mam zvyšeny bilirubin stale.hlavne je aby sa to nestupnovalo.treba urobit este opakovane vysetrenia a mozes brat HAK.aj ked ja som velmi proti HAK,to by som si radsje zvažila ale to si sa nepytala,tak nekecam do toho.
Neviem ci bilirubin,lebo som velmi nerozumela..len tolko sdom zachytila...neviem aka bola hodnota,lebo sestricka mi povedala,len ze su zle vysledky ze mam zvyseny a ze mam prijst o mesiac znova na odber krvi..akurat som sa jej sla spytat,ze ci teda mozem zacat brat HAK,ale uz polozila..tak teraz neviem co mam robit...keby som nemohla,asi by mi to dala vediet,nie?
Aka bola hodnota toho biliribinu?Pretoze dnes ma strasne vela ludi zvyseny bilirubin a mam pocit,ze sa budu mozno aj upravovat normalne hranice,lebo to nie je velmi jednotne.Moze ist aj o Gilbertov syndrom.
BILIRUBIN je zlcove farbivo.pri jeho zvysenej hladine ti zrejme lekar nedoporuci brat HAK, lebo to znamena, ze mas nejaky problem s pecenou (zapal a pod). Podrobnejsie sa spytaj svojho lekara
asi bilirubín,