Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolestivý chrbát

adka00

Ahojte ja som si dnes kupila Magne b 6 odporucila mi to lekarka .Vraj je to dobre na nerstvo v chrbtici ,no uvidim.

Lolka

tie naplaste neviem ci liecia ale asi zastavuju bolest...ale asi aj tie liecia lebo hovorila mi, ze tam je liek co ide cez kozu, aj tam je chemia, ale hovorila ked to nejde cez záludok ale kozu to asi nevadí teda. Akurát ked je napr. chemikalia v samponoch z toho moze svrbiet hlava. Toto hadam neuskodí. Alebo niekto ma vyvedie z omylu, ze aj to skodí? Ale uz som to aj tak kupila...

Lolka

no ja som uz kupila tie naplaste, lebo lekarka ma odskusané a jej bolest presla, ale dam aj mail: siena2@azet.sk bio prosím napís mi tie medené produkty. Este som to nepocula. To chcem pre kamaráta, chodil aj na parafín, on ma taku zhrbenu chrbticu, bolia ho kríze, myslím ze to nebude len tazkou prácou, ale asi aj za to...

[zruseny12]

...skus si kupit doplnky na kosti,a cvic na chrbat aby si spevnila svalstvo...
ale najlepsie by bolo zajst k ortoped.aby si vedela presne pricinu,preco ta boli chrbat a v akom ho mas stave/urobit rontgen/

ema123

Začať treba u všeobecného lekára, ten ťa pošle pravdepodobne na RTG, k ortopédovi, prípadne k neurológovi a na rehabilitáciu. Chce to trpezlivosť.