Co pomoze na bolestivý chrbát?
Bolestivý chrbát
myslím, ze som pocula v telke, ze horuci kupel sa nema na bolest chrbtice, ale kamarát tomu neverí, a moj otec chodí na podhajsku do toho krytého aj tam je asi velmi tepla voda, tak co potom vlastne škodí?
KAZDY SI MUSI NAJST TIE SVOJE PRE A PROTI,CO MU ROBI DOBRE A PO COM JE MU ZLE...
no ja myslim doplnky na kosti,ako je vapnik+ryby olej,alebo aj ine...hlavne aby obsahovali vapnik a vsetky mineraly pre kosti...
a ten horuci kupel,jasne ze nie kazdemu pomoze,mne urcite ano,na uvolnenie svalstva,len zasa netreba prehanat...vsetko z mierov,ako aj cvicenie.../tiez treba vediet ake cviky cvicit/
pozor na ten horuci kupel.na bolesti chrbtice sa zasadne odporuča suche teplo,nie mokre.
pripravky na kosti a chrupavku akoje artrostpo,gel activ a pod.su velmi dobre ale ucinok sa dostavuje najskor po 3
mesacnom uzivani.skor je to prostriedok na prevenciu.treba pravidelne cvičit kazdy den,aby sa spevnilo svalstvo okolo chrbtice a hlavne brucha.pri silnych bolestiach mne osobne pomahaju naplaste capsicinove a lieky na uvolnenie svalstva a zapalu ako je nimesil alebo pod.najlepsie je ked lekar neurolog posudi podla snimkov kde je problem.lepsie sa potom da zamerat na aku oblast treba viac zamerat cvicenie.
LOLKA,doplnky by ti mali pomoct,ale treba aj cvicit a aj ako som pisala,zistit v akom stave mas chrbticu a podla toho sa zariadit...
mna nenormalne bolel chrbat,cela chrbtica atd.odkedy cvicim beriem doplnky tak je lepsie...
este je dobre si dat HORUCI KUPEL na uvolnenie svalstva...
mozno sa na teba niekedy obrátim dakujem za pomoc...:-D
ivka aj to moze byt dobré, vdaka za info:-D
dobre poradím mu ten Magne b 6..:-D