Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolestivý chrbát

Lolka

myslím, ze som pocula v telke, ze horuci kupel sa nema na bolest chrbtice, ale kamarát tomu neverí, a moj otec chodí na podhajsku do toho krytého aj tam je asi velmi tepla voda, tak co potom vlastne škodí?

[zruseny12]

no ja myslim doplnky na kosti,ako je vapnik+ryby olej,alebo aj ine...hlavne aby obsahovali vapnik a vsetky mineraly pre kosti...
a ten horuci kupel,jasne ze nie kazdemu pomoze,mne urcite ano,na uvolnenie svalstva,len zasa netreba prehanat...vsetko z mierov,ako aj cvicenie.../tiez treba vediet ake cviky cvicit/

4321

pozor na ten horuci kupel.na bolesti chrbtice sa zasadne odporuča suche teplo,nie mokre.
pripravky na kosti a chrupavku akoje artrostpo,gel activ a pod.su velmi dobre ale ucinok sa dostavuje najskor po 3
mesacnom uzivani.skor je to prostriedok na prevenciu.treba pravidelne cvičit kazdy den,aby sa spevnilo svalstvo okolo chrbtice a hlavne brucha.pri silnych bolestiach mne osobne pomahaju naplaste capsicinove a lieky na uvolnenie svalstva a zapalu ako je nimesil alebo pod.najlepsie je ked lekar neurolog posudi podla snimkov kde je problem.lepsie sa potom da zamerat na aku oblast treba viac zamerat cvicenie.

[zruseny12]

LOLKA,doplnky by ti mali pomoct,ale treba aj cvicit a aj ako som pisala,zistit v akom stave mas chrbticu a podla toho sa zariadit...
mna nenormalne bolel chrbat,cela chrbtica atd.odkedy cvicim beriem doplnky tak je lepsie...
este je dobre si dat HORUCI KUPEL na uvolnenie svalstva...

Ivka 1

Ak budes chciet vediet o tom viac napis mi na mail. Aspon mojim chlapom doma to pomaha a manzel tiez robi manualnu pracu, casto v zime.

Ivka 1

Na bolestivy chrbat je velmi dobry hrejivy krem z aloe,uvolni zatuhnute svalstvo,pomaha pri prechladnutych klboch aj krizoch. Najlepsie ak sa nanesie na bolave miesto, moze sa aj lahucko vmasirovat, prekryje sa foliou alebo mikrotenovym sackom aby nevsiakol do oblecenia.