NEVIEM AKO SOM SEXUÁLNE ORIENTOVANÝ

Príspevok v téme: NEVIEM AKO SOM SEXUÁLNE ORIENTOVANÝ
DurkoTraktorista

Dobrý deň, mám neší problém. Teda dosť veľký problém. Som na baby. Chodi som už s mnohými ale som aj na chalanov. Ale nie na všetkých ale len na jedného. Neviem si s nijakým iným chalanom prestaviť lásku a sex ako je tento jeden. Budem mať 13 rokov a on je takisto vekovo narodený ako som ja. Neviem, aká je moja sexuálna orientácia. ja ho ľúbim, ale ľúbim aj jedno dievča. On je ale čistý heterosexuál. Čo teda som? Kto teda som? už som sa mu s tým všetkým zveril a pochopil ma. Ale chodiť so mnou nechce. Aj to som sa ho pýtal.
Som teda BISEXUÁL, aj keď si to neviem s iným chalanom okrem neho prestaviť?

slnko550

Myslim ze mari anne to povedala dobre.. ak teda mas ozaj tych 13 tak musis este pockat :) mozno ho mas len strasne rad ako kamarata, doverujes mu a nemas este celkom ujasnene v srdiecku co v skutocnosti laska znamena :) pockaj este, ked dozries, uvidis :)

gustav

No, tak chlapce pocuvaj: 1. neverim ze mas 13 :), bud k nam dovernejsi 2. je tu ista moznost z si BISEXUAL, dalsia moznost je, ze si len GAY (je mi to luto, ale aj homosexuali maju v detstve partnerki, a pokial nejde o sex, myslia si ze su na tom dobre)...

mari anne

myslim si,ze ak ma niekto nejaky problem a nevie ho riesit sam prosi o pomoc tak ho netreba obvinit alebo aj urazit,naopak pomoct ak vies a podporit,ak nevies radsej mlc!
traktorista ak mas len 13 este nie si uplne sformovana osobnost i ked teraz presne vies co citis,pozor nepotlacaj tvoje prave pocity skus vyhladat detskeho psychologa on ti urcite pomoze vyrovnat sa pripadne ti inak poradi co ti pomoze!

stanley1

boze ty si chuj :-) mohol si to aspon troska lajbavejsie napisat aby to aspon vyzeralo na 13 rocneho :-) takto malokto naleti..