ahoj chcem neaky poriadny parfem,co sa tyka typu vone-korenista,ovocna atd...je mi to v podstate jedno,len aby dlho vydrzal a aby mal silnejsiu koncetraciu,chcem,ked okolo niekoho prejdem na ulici aby ma zacitil!ale prosim nepiste mi znacky ako dior,lancome,chloe...nieco tak maximalne do 30€ ale nie oriflame,avon,chupa chups,cize nieco kvalitne z takej strednej triedy,dakujem:)
existuju Super parfemy aj (max.)do 30€
ja si objednavam z fm group a som maximalne spokojna :o)
su tam aj ceny?
nie je zaco:)
lll, tá stránka je fajn, ďakujeme:)
zwedawus:dik asi to tak spravim,inak som nasla celkom zaujimavu stranku www.vonanamieru.sk
aha..
tak asi najlepšie bude, ak navštíviš nejakú parfumeriu, vône budeš mať možnosť aj otestovať, podľa toho zistíš, ktorá lahodí tvojmu nosu:) popýtaš sa aspoň aj na ceny.. a ak ťa aj nejaká zaujme, ešte ju nekupuj, presurfuj net a uvidíš, že sa ti ju podarí zohnať aj lacnejšie:) nie vždy to tak je, ale stane sa.. a tam ti aj nejlepšie poradia s konkrétnou vôňou, či už ovocná, kvetinová a tak..
hm, neviem, nazvy asi hej, ja som tam pridala aj odkaz, to bol asi problem...
aha, takže nemôžem uviesť konkrétne názvy pafémov?
praveze far away som skusala a moc mi nesadla to,ked uz z avonu tak radsej incandessence ci ako sa to pise...ale po negativnych skusenostiach s avonom a oriflamom sa sutredujem na
ine znacky
aha, bola som vymazana :(, nebola reklama... len moja dobre mienena rada!