Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Interupcia - vycitky svedomia

Príspevok v téme: Interupcia - vycitky svedomia
tajka:/

dobry den,
stalo sa to "uz" v decembri minuleho roka, zistila ze som cakam babetko s mojim byvalim priatelom, a prostenemohli sme si dovolit mat babetko a tak sa nedalo nic robit len rozhodnutie ze sa babetka zbavime:/
od zaciatku sm z thoo mala hrozne vycitky svedomia potom to preslo a teraz posledne dva tyzdne sa mi snivaju strasidelne nocne mory vecsinou s malymi babetkami:/,cez den mam pocit ak okeby niekto na mna volal akoby niekto nieco odo mna chcel-jednoduch osi pripadam uz ako blazon:(..preco je tomu tak? da sa nejako takychto vycitiek svedomia zbavit?

jara

pridavam sa k rade effy, ak si veriaca, aj by bolo najlepsie sa vyspovedat, olutovat to, viem, ze to teraz lutujes, ale lutost vo svatej spovedi a odpustenie, tiez odpustenie sebe samej...ak nechces knaza, s ktorym sa stretavas bezne, mozes ist do druheho mesta, dediny....drz sa, nech ti Pan Boh pomoze, On vsetko odpustiii

ufff

ja som bola tiez v takejto situacii pred styrmi rokmi. mala som len 19 rokov.tiez sme vtedy s priatelom riesili ci si to nechat alebo nie, priatel bol za to aby som si to isla dat zobrat. ze sme mladi, nemal pracu,... aj som bola prichystana ze pôjdem no nakoniec sa vo mne nieco pohlo. ja som si to nechcela dat zobrat. ani som tam nesla a som rada. teraz mam trojrocneho chlapceka a som mu rada dokonca aj priatel teraz manzel je tomu rad a nedali by sme ho za nic. ale nechcem ta sudit, budes to mat teraz tazke, zajdi za odbornikom alebo vyhladaj nejaku dobru butlavu vrbu ale naozaj dobru. a nechaj tomu trosku casu. je to cerstve. cas to je to co teraz potrebujes. a preco uz expriatel?

effa

Chod do kostola a pomodli sa, popros Boha o odpustenie a ked ti odpusti, uvidis ze sa s tym lepsie vysporiadas.. Drzim palce.

tajka:/

viem ze to spet nevratim aj keby som akokolvek velmi chcela:( a porozpravat sa o tom s odbornikom-asi najtazsia moznost ktora existuje kedze sa normalne uz nedoakzem porozpravat ani s ludmi v mojom okoli:/
o tom ze som cakala babetko vedelo len velmi malo ludi a rozhodovanie ostalo na mna a na expriatela:/

adkalc

tajka, dva tyzdne, co mas tie tazke sny, to je dost dlhy cas. asi by si mala vyhladat odbornu pomoc. drzim ti palce:-)

???

keby si bola v takejto situácii rozhodovania teraz,ako by si sa rozhodla?nikto sa nenašiel vtedy,čo by ti to povedal?tak to to už chodí.S tým sa asi nezmieriš do konca života.

tati

tajka,moja kamaratka sa vratila z interupcie pred par dnami a tiez prechadza tym istym.place,citi sa previnilo a navyse zacala krvacat a ma take zvlastne krce.podla roznych internetovych clankov je tento stav normalny u niektorych zien a ak by to pretrvavalo dlhsie budes pravdepodobne musiet zajst za odbornikom a vyrozpravat sa z toho.prestan mat vycitky svedomia,uz sa to aj tak stalo a spat to nevratis.