HLIENY- fuj bleeee pomoooc

Príspevok v téme: HLIENY- fuj bleeee pomoooc
otazka

ahote. mam taky skaredy problem, ze: mam sople stale :-) ale nie v nose, ale jak keby v hrede a tej trubicke co ide dole do tela :-) stale musim odkasliavat, ale nie je to kasel, ale len take ehmhkanie :-) Neznasam to.. Nemam to stale, ale vacsinou :) mala som asi pred 3-4 tyzdnami nadchu ale predpokladam, ze to nebude z nej.. co s tym? co je to? neznasam to.. :-/ dikyyyyy

rata

No to je fakt. Ak by tvoj problém pretvrvál ešte dlho, tak sa poraď s lekárom. Vyskúšala by som však to ACC a ešte k tomu aj Zodac /dostaneš ho kúpiť bez receptu 10tbl.balenie/.Ak ti to zaberie, máš pravdepodobne na niečo alergiu.

rata

Áno, práve kvôli tomu pokašliavaniu ho komplet vyšetrila, nič nenašla, takže preto vyjadrila názor, že je možné, že to bude alergia. Ty nie si alergik?

rata

Tento istý problém má môj syn, keď dostane nádchu. Po skončení nádchy ešte aspoň mesiac pokašliava a je to takého istého charakteru ako máš ty. Lekárka má podozrenie na alergiu, no na vyšetrení sme ešte neboli, nakoľko mu to vždy po mesiaci prejde. Kúpila som mu šumivé tablety ACC 100 a celkom fajn zabrali. Možno ti tiež pomôžu.