Juuuj trapas :((

Príspevok v téme: Juuuj trapas :((
ZuZulla

:(( Stal s ami taky trapas... jakoneviemci je tonormalne ae aj mojej kamoske sa stalo to iste no proste chalanma prstoval a potom proste nechapem prečo ale potom to vydalo taky zvuk jako keby som si prdla. no proste neviem prečo ae no ehm:((..a tej kamoskesa to stalo ked ju lizal neviemco sato tam odohra ae uz to necem zazit .. zazil to uz nekto tez a da satomu neako prediist?.. lebo jeto dost neprijemne pre obydvoch:((

maťa

No ten zvuk by som nebrala ako trapas, skôr niečo iné. Neviem koľko máš rokov, ale dosť som lúštila tie preklepy a zvláštne vyjadrovanie. Skôr toto by som brala ako trapas, že nevieš normálne zrozumiteľne napísať čo máš na srdci.

mary-anne

uz mozes byt pokojna:o)veru neberte to vazne, su aj horsie veci. a ovela vaznejsie. z tohto si len urobte srandu a milujte sa dalej :o) vsak sama po case zistis, z akej polohy to robi tebe..

ZuZulla

No taks tou polohou si to vystihla haha a ja ze to s toho prstovania no a jedno s druhym :DD ... jasne dobre ..ae hned som spokojnesia ked vem ze sato vazne stava .. ae neako sao tom nehovorii tak preto som myslela ze je to naka zvlastnost

zabicka1611

ty to beries ako trapas?? to ste asi neni dlho spolu!! my sa na tom vzdy dobre zasmejeme!!! :DD je to plne normalne

mary-anne

ono zalezi hlavne od polohy. napriklad pri polohe, ked mas nohy na jeho pleciach,tak sa ti tam dostava viac vzduchu..
no a pri prstovani je to jasne, ale nerob si z toho tazku hlavu.
no je mozne ze sa s tym este nestretol. vsetko je mozne..... ale je to uplne normalne. hlavne si z toho skuste urobit srandu a nebrat to vazne

ZuZulla

Tk ja neviem on na mna vtedy tak kukol ze hmmm.. tak tobolo take blbee... aja som tez nevedela ze co to akze ma byt ...:DD .. ja neviem on uz ma tohodost za seboucoviema takze by samutoeste snijakou neprihodilo ?..no nevjem.. noo spolu sme nejake dva mesiace ..okej tak diki moc hm tak mu to teda vysvetlim

mary-anne

tak moj priatel to ani nepokladal za nejaky problem. nepamatam si sice, kedy sa to stalo prvy krat. netreba si k tomu sadnut a debatovat o tom. nejako v strucnosti mu len povedz, ze to je normalne, kedze sa ti tam dostava vzduch. a zasmej sa na tom.. a ako dlho ste spolu?
no ano, urcite sa ti to este stane.

ZuZulla

Hej no tak potom ok :DD .... len nevem akomu to mam vysvetlit..takžemozemocakavat ze sami to este stane no pekne :D ty si mu to ako vyvsetlila pls ?..

mary-anne

to je uplne normalne. dostane sa ti tam vzduch a ten sa potom tlaci von :o) my sa s priatelom na tom len smejeme:o)
je to nieco , co nezmenis..

uplne normalne, nemaj obavy