problemy pri dychani, pomozte, prosim

Príspevok v téme: problemy pri dychani, pomozte, prosim
reja

ahoj, uz od januara mam problemy pri dychani. dychanie je suche, zastrete, obcas ma drazdi do kasla. kasel je vacsinou suchy, ale obcas sa podari brechavy. po nom mam pocit bolesti na hrudi, medzi lopatkami. taksito mavam pocit"cukrika" v hrdle. tlak na hrudi mi nedovoluje lezat na bruchu ani chrbate, takisto ma drazdi pri zohnuti. momentalne chodievam po vysetreniach. uz som vystriedala 3jo atb, alergologicka mi zatial predpisala Cezeru, Giona Easyhaler, Atrovent, reumatologicka vylucila znovuprepuknutie Stillovej choroby, an plucnom som absolvovala mnozstva merani, ktore vysli na 1. taksito mi robili test na chlamydie, pneumokoky, mykoplazmy-negat. skusam uz vselico mozne. kupujem si aj wobenzym a verim, ze mi pomoze. zatial je vsak moj stav rovnaky. prosim poradte. co mi pomoze? co mi to nedovoluje pokojne sa vystriet na posteli? dakujem :-) ada

mari anne

ada,viem o jednej pani ktoru trapilo viac ako dva roky dychanie s kaslom ,vystriedala radu liekov,vysetreni atd;;urcenie diagnozy vsak nebolo namieste nakoniec ju osud zaviedol na ceragem je to lehatko ktore masiruje chrbticu a po celom tele vyhrieva telo-organy,chodieva tam rok ta pani a kasel aj ostatne zdravotne problemy sa stracaju,citi sa lepsie lieky po dohode s lekarom vysadila!ceragem je vlastne masazne lozko a mozes si pozriet na internete o com to je www.ceragem.sk mozes absolvovat kuru uplne zadarmo funguje to na principe vyskusania a skusat mozes donekonecna kazdy den 1X!vies kazda choroba sa zacina v hlave a centrala zdravia je chrbtica,mozno mas niekde blok ktory brzdi volny priebeh dychania atd.prepac nie som odbornicka ale nieco som pocula na prednaskach...skus si prezriet na internete na co sluzi ceragem a ked sa rozhodnes skusit je to liecba zadarmo nemas co stratit iba ziskat vela tak si najdi adresu centra podla toho v ktorom meste sa nachadzas.vela stastia maj sa