Problemy s konecnikom(zena)

Príspevok v téme: Problemy s konecnikom(zena)
prezyvka

20rokov,bolesti v oblasti konecnika pravidelne pri vyprazdnovani,nasledne na papieri trochu krvi,totiz nejde o bolest a krvacanie priamo z criev ale z konecnika iba.prosim poradte kto mal podobny problem.trva to asi dva mesiace,najprv som si myslela ze ide o mechanicke poskodenie(myslim prilisne utieranie)ale to sa mi uz nezda ked to trva tak dlho.dakujem za vsetky odpovede!

Katrin11

dobrý večer ja som čerstvo po operácii polypov v stredu mi idú vyberať stehy . Absolvovala som to pod lokálnou anestéziou opichali mi celý konečník ešte teraz ma to boli ta som na novalgine ,lekár mi dnes povedal že sa to super hojí. Ale vedeli by ste mi poradiť niečo nejaký syrup na zmäkčenie stolice? Mám ju strašne tvrdú a veľké bolesti pri potrebe. Ďakujem za rady.

pedesiatka

Diagnostikovali mi polyp konečníka. Vraj to musia operovač klasickou metodou, chcem sa spýtať, nejde to ináč. Velmi sa bojím, už som klasickú operáciu hemoroidov absolvovala, bolo to príšerné , vyradená na cca 6 týždňon a v bolestiach.
Ako sa to dá riešiť , ked je to umiestnené blízko anál. otvoru? Naozaj len klasickou metódou operácie?

Ivka 1

Malička je potrebne vyšetrenie u lekára a to čím skôr. Je to možno len tuková hrčka,malá cysta ale istota je istota.

malička

Môj problém je, že som si objavila v konečníku malú hrčku, alebo polyp. Stolicu mám zatiaľ bez krvi, ale cítim, že to tam je a trochu to pobolieva ako to identifikovať či nejde náhorou o rakovinu konečníka.mám štyridsať a štyri malé deti a veľký strach.

evik1

Po každej stolici a utretí sa,umyť konečník v lavoriku.môže sa pomastiť čistou vazelínou.šúchanie dráždi a pokožka je tam jemná,rýchlo praská,štípe.je možné,že tam máš aj nejaké fistulky,vriedky.nie je nad vodu.to je rýchla liečba .pomôže aj glycerínový čapík,zmäkkčí stolicu.Veľa piť a hýbať sa.

Ontário

PREZÝVKA: Mám podobný problém. Mám 21 rokov. Pravidelne, pri stolici, mám bolesti. Bolesti take, že ked 'to' ide von, tak to tam reže. Len na začiatku. Niekedy je aj trochu krvi, ale skôr nie. Sú to tiež hemeroidy?

ivana45

Krvacanie z konecnika, co nezmizne za 2-3 dni, ma byt vysetrene. Aj mlade zeny mozu mat rakovinu konecnika. Chod k svojmu prakt.lekarovi.
Pravdepodobne mas hemoroidy a pomoze ti niektora mast z lekarne.

ivana45

Krvacanie z konecnika, co nezmizne za 2-3 dni, ma byt vysetrene. Aj mlade zeny mozu mat rakovinu konecnika. Chod k svojmu prakt.lekarovi.
Pravdepodobne mas hemoroidy a pomoze ti niektora mast z lekarne.

miranko

dobry den ja bi som vas cucela poprosit o radu ja mam brata ktori sa narodil bez otvoru konecnika proste pri narodeni v ten isti den ho museli operovat a spravili mu vivot na bruku a ze jak bude mat 6 rokov tak mu to daju do porjatku jak ma bit a potom isli mamka snim bola na vsetki visetrena bolo vsetko poradku aale asi nemali tlko financie tak mu povedali ze vten den co nali ist na operaciu ze nema svalstvo v konecniku nechali ho tak poslali ho prec ...prepacte...prepacte mi za chibya prosim vas oradu co mame robit