prosim vas baby o radu..kto sa stretol so zarastajucimi chlpkami na nohach po epilacii strojcekom?strasne ma trapia tie cervene bodky ktore nie a nie zmiznut a mam nimi od kolien dole takmer posiate nohy. nejaky peeling alebo specialne kremy alebo co? :(
zarastenie chlpkov a cervene bodky po epilacii
a holiš si nohy s epilátorom,alebo žiletkou....lebo mne sa začali robiť výražky po strojčeku a teraz mám problémy,lebo mi ostali hnedé škvrny...a nie a nie zmiznúť, kožná hovorila, že to môže aj ostať...preto teraz používam len žiletku...strojček som odstavila...
No v prvom rade si treba vybrať dobrý deň na epiláciu podľa lunárneho kalendára, mne potom vydržia nohy dlho bez chlpkov. depilácia- nie - dorastajúci mesiac Lev, Panna
Ano- ubúdajúci mesiac Kozorožec, býky, baran, panna.
Čiže najbližšie to bude teraz vo štvrtok, piatok, sobota, kedy bude kozorožec a ubudajúci mesiac (telo sa ľahko zbavuje všetkého, takže aj chlpkov)
Peeling môžeš použiť akýkoľvek, ja mám od Alverde kokosový, ale v podstate je to jedno. Ja osobne si po depilácii dávam kokosový olej, ten je najlepší, dáva si ho aj môj manžel po holení :)
Predtým mám preklep :) chcela som napísať, že po depilácii sa ten deň netreba sprchovať a pred depiláciou nekremovať.
no toto by aj mna zaujimalo, lebo mne nato nic nepomaha ani peeling, ani puder, ani krem hruuza, kto pozna nieco osvedcene nech nam poradi!
mimi323 a aký píling je podľa teba dobrý ? alebo aký používaš ty ?