padam padam na dno...

ajja

..dcéra bola s frajerom ajeho rodičmi na výlete, tak som čakala na ňu..ešte nemá ani 15, dnes sú tie decká rýchlejšie, ako ich rodičia..v telke nič, navyše som stále chrípková, tak som zaliezla s noťasom do postele-ako vraví dcéra:-)

chenelocka

tema mala by si vyhladat podla mna odbornu pomoc alebo mat velmi pevnu volu,ja som take problemy nikdy nemala,takze neviem ti poradit ale ked nevies si s tym sama rady tak asi odborna pomoc

ajja

tema, to je v pohode...neschudneš tak, že sa budeš prepchávať a grcať...čo keby si skúsila to čo ja? ver mi, ak dodržíš, čo tam radia, hmotnosť pôjde dolu...nie tak, ako to robíš teraz...a budeš sa cítiť oveľa lepšie..čo ty na to?

chenelocka

ahoj ahoj,ale na pokec dosiel jeden chalan co si s nim pisem a na tom pokeci meskaju rp a tak sledujem aj toto forum..a ty co nespis?

tema

taku naozajstnu kamaratku nemam mam par spoluziacok ale oni maju uplne ine problemy ako ja su plne zivota a vesele maju priatelov...nemame velmi blizke vztahy lebo s nimi nikam nechodim hanbim sa za to ze som tucna...a tak to doma zajedam a stale dokola niekedy je na chvilu lepsie ale vzdy vzdy sa do tej sracky musim zas dostat niekedy si vravim ze to uz nikdy nebude lepsie ale aj tak sa nedokazem vzdat velmi ma to zoziera myslim ze to moje "kamosky" aj vidia dokonca aj rodina ale nevedia ako mi maju pomoct tak nerobia nic

ajja

..ale musíš dávať pozor na to, čo zješ...na začiatok by možno mohol pomôcť nejaký jedálniček, nejaké pravidlá, podľa ktorých sa budeš stravovať, pretože za tie roky človek stratí pojem o tom, koľko a čo jesť je normálne...ja sa riadim pravidlami 90dňovej diety..vždy viem, čo mám na další deň jesť..viem, že to nie je univerzálne riešenie, ale za pokus to stojí..