Z vrastanim nechtov mam chronicky problem raz sa mi to podarilo vyliecit antibiotikami ked som bol chori tak som bral AUGMENTIN a vyliecilo sa to. Len doktorka mi akosi "neveri" a stale ma s tym posiela na chirurgiu ze je to chirurgicky problem a nie zapalovy. Poznate este nejaky dalsi sposob nechirurgickej liecby. Skusal som arnikovu mast ale to len zmiernilo prejavi problemu nie pricinu ochorenia.
dakujem za pomoc.
vrastanie nechtov a nechirurgicka liecba
uz som predchvilou psisal do inej temy, skus SCHOLL tincturu na vrasteny nechet... snad to zozenies v kosiciach to nikde nemali, nastastie som to v jednej lekarni nasiel, mali posledny kus
Tento problem sa da raz a navzdy vyriesit elegantnym chirurgickym zakrokom.Liecba trva po zakroku cc dva tri tyzdne.
A potom uz nikdy ziadna! Ak Vas niekto "lieci"periodicky niekolko krat za rok,tak nevie o tom nic.Clovek sa stava otrokom choroby vlastnych nechtov.
Mozete sa som mnou poradit na :plast@post.sk .
mne tiez zarastaju nechty,ale mam to geneticke.chodim raz za tri mesiace na pedikuru a moja mila pedikerka ma z toho pomalicky dostava..ale dakedy to boli riadne krvaky..velakrat som skoncila na chirurgii..