Ahojte..Teraz ked je kriza by som potrebovala nejaky typ ako si privyrobit popri prAci aspon nejake peniaze lebo mozno ma aj vyhodia :( diki moc vsetkym
ako si privyrobit?
no to by veru aj mna zaujimalo ze ako :) poradte
Stránky ktoré sú osvedčené a riadne vyplácajú. V prípade otázok mi kľudne napíšte mail na sten198896@gmail.com, alebo sa môžete zaregistrovať na stránku kde sa dá všetko nájsť :)
HOOKB ty si spadol z jahody? ak by mi niekto dal 0,5% mesacne uz by som dnes mohol ist do dochodku....a ty fakt veris ze je to bez rizika?? ti asi fakt sibe
Tak predsa nám to Portugalsko vyhralo.... :) bolo treba staviť.
Ideme na Nemcov :)
zdvihnúť riťku treba a spôsob privyrobenia sa nájde.
...ale už je neskoro, zápas sa už začal
Asi na to Portugalsko... :)
Ja zarábam cez internet na poskytovaní tzv. peer to peer požičiek (ľudia ľudom). Sú to krátkodobé pôžičky v rozmedzí od 3-30 dní, suma 50-1000USD za 0,5% až 3% úrok denne pričom štandard je 1,5%. Priemerné zhodnotenie za mesiac je 22,5% vkladu! Požičiavanie je bez rizika, aj keď dlžník nesplatí firma Vám vyplatí požičanú sumu z garančného fondu, do ktorého vy sami odvádzate zo zisku 45%. Firma spolupracuje a vydáva Visa karty, s ktorou môžete platiť a vyberať peniaze kdekoľvek na svete. Ak by ste mali záujem, neváhajte ma kontaktovať na e-mail lukino60@gmail.com
Prípadne sa môžte zaregistrovať na webtransfer.com
Bez vkladu získate vstupný bonus 50USD, ktorý okamžite môžete poskytnuť a zhodnotiť formou pôžičky.
Lea78, aj v Trenčianskom regióne sa dá privyrobiť v tejto oblasti, napíš mi svoj email a poradím ti ako sa môžeš zapojiť.
E 55 - a za den mas to co normalne za tyzden.