ahojte.mam taky problem asi pol roka ma trapi bolest pri srdci, malatnost, znizeny tlak, nechutenstvo a bolest vajecnikov.vyrazne som schudla, pokozku mam skor sivej farby, zacali sa mi vyhadzovat vyrazky.casto ma boli zaludok a dokonca mavam mierne depresie.obvodna mi povedala, ze som dehydrovana lenze ja pijem denne 3litre cistej vody.ked som sa jej opytala ci nemam streptokoka, tak to vylucila, poslala ma na moc a vysledky boli dobre tak sa tym uz nezaoberala.so srdcom chodim ku kardiologicke lebo mam selest a vraj busenie je normalne.gynekolog mi povedal, ze sa mam potom objednat na cytologiu a na vysetrenie prsnikov kedze v nich citim tlak.ale robil mi sono vraj abnormalne sunky nemam ze rakovinu krcka vylucuje...ked som si zhrnula vsetky tie zvlastne priznaky mam obavy ci nie som vazne chora,ci nemam rakovinu krcka maternice alebo nejaku cystu kedze mavam bolesti tam dole.hocikedy pride na mna unava a slabost.cim dalej nad tym uvazuje, tym viac sa bojim ist na vysetrenia a tie odkladam, lebo sa bojim co mi zistia:(co to moze byt? prepracovanost urcite nie, studujem este.prosim poradte mi a dajte mi silu ist na tie vsetky vysetrenia.na vsetko treba vymenny listok a obvodna mi jednoducho neveri, ze mi nieco je...
vazne chora?
emulliatko, verím, že rakovinu krčka nemáš, to by sa nedalo prehliadnuť na cyto, ľahko vedia zistiť už začiatočné štádiá a okrem toho je to dlhodobá záležitosť. Neviem, koľko máš rokov, ale takto nejak som sa ja obávala kým som nemala deti, stále som na sebe videla niečo, čo mi môže byť, už po prvom pôrode sa všetko zmenilo. Moja pozornosť sa upriamila inam a pozorovať sa sa mi už nezdalo podstatné...napriek tomu, že doteraz mávam väčšinu z Tvojich opísaných problémov. Vysvetľujem si to ako dlhodobý stres, k tomu občasné prechladnutía, alergie, zlá imunita, ale rozhodne sa nechystám umierať:-) ani Ty sa nechystaj, daj si tie vyšetrenia porobiť a snáď Ťa upokoja. Ináč nepoznám študenta, ktorého by nebolel žalúdok...
nemas nahodou hormonalny problem?
ani so zdravym stravovanim to netreba p rehanat, napr. urcite mnozstvo tuku je potrebne pre spravne fungovanie organizmu
neviem ja niesom lekar
stravujem sa zdravo.nejem ziadne mastne jedla , sladkosti a vsetko co by mohlo ublizit spravnemu traveniu a zatazovalo by organizmus.nemyslis si, ze by to mohla byt nejaka choroba ?
neviem no skus sa zdravo stravat
napr si na ranajky das trochu ovocia a normalne sa najes az za hodinu
ja nepocitam kolko vypijem tej vody ale je toho fakt dost aj caje pijem zelene a bylinkove nesladene , necitim zeby to bolo tym. a nie HAK neberiem ani som nebrala. a moja obvodna je inac dobra lenze asi uz jej leziem hore krkom lebo som stale s kazdou hlupostou sla za nou ale toto uz hluposti nie su.telo si robi nieco co ja nechcem.a psychika si to odnasa.
zmen obvodnu
pi viacej vody 3 litre nieje moc vela
HAK nahodou neberies ?