s priatelom sme sa milovali prvy krata vobec sa mi tam nemohol dostat, okamzite ako zasiel hlbsie, strasne to bolelo, taka akasi paliva bolest. prosim poradte vyskusali sme snad vsetky polohy ale ani jedna nepomohla. som zufala!!!
nemoze sa mi tam dostat. prosiiiiim help
Baby ked mate takyto problem ... to som mala aj ja a isla soms tym ku gynekologycke ona mi dala na to taky gel ktory mi to umrtvil a potom to islo celkom oki ... skuste to ... viem ako sa musite zle citit
spytaj sa tam v poradni
ja uz si to ani nepamatam.. mala som 19 co bolo pred 5 rokmi... bolest som prezila, krv nebola a to mal ten moj dost velke naradie :D no... ja nefim podla mna by si mala navstivit gyndu kvoli sebe... ci je vsetko v poriadku... ja som zacala chodit na strednej... na preventivne prehladky... neni sa coho bat... aspon budes vediet, ze si oka... a myslim, ze tu ti na tvoju otazku nikto neodpovie.... myslim, ze najlepsiu odpoved ti da prave gynekolozka... tak skus za nou zajst... citala som pribehy babeniek, ktore boli velmi uzke... skus sa spytat babeniek na www.lady.sk
123456 mam skoro17, na gynde som nebola. chcem v blizkej dobe zajst, ale moc sa tam nehrniem:-) no s palcovanim to slo celkom ok, jeden prst v poho. raz som bola stahnuta tak to bolelo ale inak ok. a raz mi potom sla aj krv a boli sme v tom, ze som prisla o blanu. ja som bola rada, reku ze si aspon prvy sex vychutnam bez bolesti. no jaksi taksi to nevyslo. neviem co si mam mysliet. ako to boli ked sa pride o blanu? taka paliva bolest?? alebo bodava alebo aka?
navstv gynekologicku... su pripady ked je blana troska hrubsia a nepovoli sama... tu by pomohol maly chirurgicky zakrok... kolko mas rokov? bola si uz na gynde? a co palcovanie? to vam ide v pohode?
no, najprv sme to skusali normalne, misionara, potom som sa nanho, potom som sla nanho ale chrbtom k nemu skusili sme aj tak, ze som sedela na konci postele a on bol dole a mala som aj pod zadkom vankus. nepomohlo. dokonca sme mali aj lubrikant. chlapa s mensim nastorjom? ale co ked ja ho MILUJEM?! a co teraz? mam mu ho odrezat? ja uz fakt neviem. len ma stve, z aj ked si myslim ze som o blanu uz pri palcovani prisla, teraz to bolelo jak hrom aj s lubrikantom a krv netiekla...
no a mozno si len prilis uzka... teda potrebujes chlapa s mensim nastrojom.... alebo si nebola dost vlhka.... co tak lubrikacny gel?