Co to moze byt?
Kovova chut v ustach
ja ju mam vzdy po citronovej vode
asi ta ožiarilo radioaktivne žiarenie aj ja som to mal ked som bol v černobyle
Jednou z príčin dlhopretrvávajúcej kovovej chuti môže byť konzumácia píniových orieškov (popísané pri píniových orieškov pôvodom z Afganistanu, ale je dôvodné prepodkladať, že podobné symptómy môžu vyvolať aj z inej lokality).
Táto reakcia sa prejavuje tým, že kovová chuť v ústach dlho pretrváva a jej intenzita sa (dočasne) zvyšuje počas konzumácie ľubovoľného jedla. Niekoľko týždňov (! - niekedy až šesť) po konzumácii syndróm sám náhle odoznie.
Poznámka: Píniové oriešky bývajú aj súčasťou "pesta".
chemtrails
Zkuste zagůglit na "nedostatek zeleza v krvi". Já mám i drsnější příznaky než chuť olizujícího železa :-) Na to je dobry jist pak vic jater, masa a lustenin nebo doktor...
Mám tiež kovovú chuť, nemôže to vzť spojené so žalúdočnými problémami, napr.helicobacter.
Ja som tiež mala taku čudnu chuť v ustach.Z vitaminov predávkovaná som nemohla byť,doktorka ešte mi kázala ked mám možnosť nerobí mi to problém nech si kupím aj Maternu /vitamin/aj Magne B6 .Brala som to počas celého tehotenstva ešte aj potom pokiaľ som kojila.Taku chuť čo píšete som mala tak asi do 10-12-ho týždna.Potom to už prestalo.
Jasmin a neviem,mozno by to mohli byt prve priznaky,ale netusim,este som tehotna nebola :)
inak ja som mala kovovu chut v ustach ked som sa nechtiac predavkovala zelezom- resp.takto,uzivam vyzivovy doplnok kt.obsahuje rozne mineralne latky,a dala som si ho raz viac (lebo pisu ze sa moze dat aj viac),a mala som kovovu chut.ked som prestala tak to preslo