Dá sa to?

terka12

přesně jak se zde píše. začít zdravě a pravidelně jíst 5x denně v malých dávkách. začít s nějakým pohybem. pít hodně vody a já ještě vše doplňuji o nějaké ty dolňky a spalovače, kdy mám výborné zkušenosti s výrobkem hydroxycut. mají jej na muscletech.cz , kde se dozvíš i víc informací. za 2 měsíce s ním jsem se změnila úplně k nepoznání :)

gine

Kvetka ak chceš schudnúť, musíš začať jesť.Ránono, keď vstaneš sa musíš najesť, a to koľko potrebuješ a potom každé tri hodiny, ale presne a posledné jedlo najneskôr o 18hod.Moja známa tak schudla za 14 mesiacov tridsať kg.No najhoršie sú víkendy, lebo vtedy sa to najťažšie dodržiava,no skús vydržať.Veľa úspechov.

kolerika

Milá Kvetka. Vyzerá, že ti chýba pevná vôľa do chudnutia, čo je normálne. Môžem ti poradiť produkty, ktoré som sama vyskúšala. Pomôžu ti schudnúť a následne za ich pomoci si môžeš udržať svoju váhu.Sú výborné a naozaj osvedčené.
info. kollarovaerika@zoznam.sk

pp

Chces schudnut musis zmenit zivotny styl. Pytas sa ze co? Vsetko. Stravovacie navyky, kuchynu (obmedzit alkohol)a samozrejme byt väcsiu cast dna aktivna. Sport je pre tych, co maju tolko volneho casu. Pre ostatnych je to praca v domacnosti, v zahrade, ... ja som totalnou zmenou zivota schudla za 1 rok zo 66 na 51 kg. Rok predtym som pribrala z 58 na 66 kg, tiez bol pricinou zivotny styl, az prilis chutna kuchyna a 3-4 piva tyzdenne. Teraz si uz hmotnost 51-52 kg drzim 5-6 rokov. Aj dnes si rada dam 2 pohare vinka tyzdenne a aj dobru kuchynu mam rada, ale aktivny zivot mi brani pribrat.

slusny_muz

No hladovka je to najhorsie co mozes pre chudnutie spravit. Sice pri nej trosku schudnes ale hned za par tyzdnov to mas vsetko spet. Telo si po hladovke ako prve zacne ukladat a uchovavt energiu vo forme tukov. A kedze je inteligentne, ulozi si viac, keby Ta napadlo take nieco spravit este raz. Takze vlastne priberies.

lulu321

Nerob to. Pre organizmus je to neprirodzene a skodlive. Ked chces schudnut, jedz menej a castejsie, ale ziadna hladovka! ...raz by si zasa aj tak zacala jest a kila by sa vratili na spat... Chce to skor dlhodobejsie usilie ako par dni brutalnej hladovky.