kde je téma panelák-vierka?

pietra

skus tam namocit cikaca, mozno ho presvedcis aby prestal tiect. Mam naozaj prist? Nechces ma ty nejak silou mocou?

Filaga

Pietra vies asi ako je duchaplny tvoj nazor ked sa nevies ani regnut :-) A netusim kto je tech... :) a je mi to aj jedno..ty si jeho nova zena ?

ja mam vlastne komplikacie v zivote, ktore sa tu snazim riesit...a nie si hladat nejaku zenu na nete ;-) ubohe.

technécium

mužatky, tie nemusím, a o čom točíte, keď chcete k veci o tráve a 2, to ja zásadne jazdím na vetrieske dvojkou po tráve

Filaga

ci 2 cm alebo mm ... to je asi jedno ? Mas vela takych skusenosti ? :) Asi si potom velmi chladna ;)

macacia trava je vzdy lepsia ako nic...baumax cez 4€ a to je co uz povedat :)

inak bol som pozriet ten zachod a stale tecie....neprides nam pomoct ?

pietra

No ty Filaga nesiahas Techneciovi ani po palec na nohe, tak sa tu moc nevyvysuj. A to co napisal ma vacsiu hodnotu, ako to co ty si tu vyprodukal za svojej ery :-DD

pietra

No ja som pisala o dvojmilimetrovom, ty si sa prezradil ze tvoj vtacik ma az dva centi :-) A co s tou travou?Ako si to myslel? Nejak sa zamotavam..
AAAA uz chapem.. ty davas svojim milenkam na ranajky macaciu stravu a travu zrat :-) Orginalne.

Filaga

technecium pis k veci alebo aspon nieco :-) nie hluposti... uz si nasiel zenu ? ako vobec vypadas ? ved hod foto, mozno sa niekto zlutuje alebo budu vsetky po tebe tuzit. nemas co stratit, vzdy najdes cestu (ak mas rad muzatky :))))

Filaga

Pietra >> nejako vidim, ze mas zaujimave chutky :-) Nesplnena tuzba ? :) To uz by si mi mala privatne pisat a nie takto verejne :) Inak mozem ti aj macaciu tasticku royalku na zajtra prichystat. Ked vstaneme tak mozes prist a napapat sa a po obede trosku okusat travicku :) Myslim ze tu teoriu F. velmi dobre poznas ked ju vyuzivas :)