prestala som menstruovat

Shayleen

Smiešne ze tvoj gynda nevie co ti je. Bral to krv? Mas stitnu zlazu v poriadku? Neverim ze by si v 28e mala uz prechod

Tinkeszka

Ahojte.
Chcela som sa tiez podelit oto co tu rozoberate.
Tiez uz 3 mesiac nemam menstruaciu .Chodim k lekarovi.
Vysledky mam dobre,tehotna niesom .Sam lekar nevie cim to moze byt . Zevraj hormony . Od vtedy sa mi pokozka na tvari velmi zhorsila same vyrazky a cierne bodky .
Uz neviem co mam robit Mam 28 rokov a dve deti .
Moze byt zebby som uz sla aj do prechodu ??

bazalka

No dievča zlaté, tvoj prístup je naozaj skvelý. Mne sa tiež raz nedostavil menzes, jeden mesiac som počkala, či len náhodou nemešká, ale keď neprisiel, tak som hned utekala k lekárovi a bola z toho 10 cm cysta a operacia! Len tak ďalej.

vonkajsiavyziva

ženy netrápte sa, že nemáte menštruáciu, používajte TangKuei. sú to prírodné pilulky, obsahujúce hlavne čínske bylinky-Archangelika čísnka, rumanček a bylina TangBo, viac info na e-maile.

adriana

uz dlhsiu dobu mam problem s menstruaciou aśi dva roky.to znamena ze to mávam 9az10 dni .lekarka sa k tomu nijako nevyjadrila len mi predpisala lutenyl..pri prvej krabičke sa nič nedialo dobrala som ju a po tyždni som začala krvacat ide o začinajucu menopauzu

bibaa

Ja by som chcela radu kazdy mesiac mi prisla menstruacia nacas ale tento mesiac akosi nie a nie prist. Pritom citim bolesti v podbrusku a ostatne priznaky ktore menstruaciu sprevadzaju no uz presli 4 dni a nic.Nezda sa mi to a preto sa chcem spytat ci sa moze stat ze sa to niak seklo alebo preco to nemoze vyst von?