Prosim napiste ako prebieha navsteva psychologa. Mam tam ist zajtra, ale neviem ci tam pojdem. Objednala ma mama, ale ja som strane uzavreta, nesmela a ticha. O com sa budeme rozpravat a tak prosim napiste
psychologicka
Neboj sa psychologa, len si uvedom ,že mu nesmieš klamať, lebo tým oklameš len seba.Dá Ti rady, ktoré Ti nepomôžu. Ak by tam bola aj mama, popros ju aby Vas nechala osamote.
takto. psycholog nemoze vyriesit tvoj problem. to mozes jedine ty. ale moze ti pomoct najst silu, inak vnimat sama seba, alebo situaciu v ktorej sa nachadzas, moze ti ukazat cestu, alebo sa pomoct zorientovat v tebe samej.
Ano. možno sa ti zdá tvoj problém ako neriešiteľný a psycholog sa spolu s tebou môže na to pozrieť úplne z iného pohľadu. Neviem síce aký máš problém, no po porade s ním sa ti potom môže zdať ako problém úplne banálny. Chce to len vyskúšať a potom uvidíš.
Ahojte....aj mna by to velmi zaujimalo ako to prebieha u psychologa.Vie podla vas psycholog pomoct aj ked si clovek sam uz nevie pomoct a velmi sa trapi?Pomohol uz psycholog z neriesitelnej situacie?Ma niekto o tom co povedat?
Presne tak, ako hovorí Ali. Správne položenými otázkami dokáže z teba vytiahnuť aj to, čo si nikomu ešte nepovedala. Bude to pre tebe super uvoľnenie a poradí ti, ako sa chovať v určitých situáciách, ktoré si znepríjemnujú život.
suhlasim s rata. moje stretnutia s psychologickou boli tiez velmi prijemne. najprv sa ma pytala take zakladne veci (na skolu, rodicov, priatelov) a potom som jej rozpravala o tom, co ma trapi/moj problem. potom ma uzasne formulovanymi otazkami dostala do mojho vnutra, kde som prisla na veci, o ktorych som netusila a velmi mi pomohla.neboj sa!! :-))
Marika, vôbec nemusíš mať z toho stretnutia strach. Psychologovia vedia presne ako sa s tebou rozprávať, treba sa len pekne uvolniť. Ked som tam bola ja,bolo to veľmi príjemné. To čo ma ťažilo som dostala zo seba von a hned mi bolo lepšie. Chod smelo do toho!