Ahojte,
Zacal mi z nicoho nic tiec zachod. Tam dole ako sa konci, kde sa zataca ta rurka, taka hruba. Vytlacil som tam cely Patex a sekundove lepidlo a stale to tecie. Mam prsty ako ryba plutvu a stale mame kupelnu zatopenu. Macky sa tam zacali kupat a zacali to pit :-) sem tam aj zlte vytecie...urcite verim, ze sa tu najde niekto zrucny alebo aspon niekto kto mi pozicia dalsi Patex...
Chory zachod
keby ze ti zo svetra ide vona ako chanel platinum egoiste tak velmi rada ;)si pricuchnem
kup novy hajzel a mas po probleme
tak to co je ? ty si aku srandu robis? nuda asi velka ze ?
O bakteriach mi ani nehovor, dnes som mal pekny drahy svetrik a som sa opieral o wc, priam so ho hladkal, skoro aj jazykom (ked som ho lepil Patexom):-) (potom aj priatelku, ale o tom nevie:)))
Stale som citil cikanicku. Ale vsak to je wc, tak normalka, sice mame tabletku vo vode ze tecie modra voda, mozno aj mne zajtra bude tiect ale z ust :)
Nevies mi nejako pomoct ? Zeby sme to zalepili zuvackami ?
Zachod to je vazna vec vies kolko je vselijakych bakterii ? Nie jet o ziadna sranda mozes z toho dostat zltacka A potom salmonelu,zapal pluc, pohrudnice, slepeho creva,pohlavnych organov,brusnej dutiny, zaludka ,pankreasu,tenkeho aj hrubeho creva, oka, usi a nosa......