Chory zachod

Príspevok v téme: Chory zachod
Filaga

Ahojte,
Zacal mi z nicoho nic tiec zachod. Tam dole ako sa konci, kde sa zataca ta rurka, taka hruba. Vytlacil som tam cely Patex a sekundove lepidlo a stale to tecie. Mam prsty ako ryba plutvu a stale mame kupelnu zatopenu. Macky sa tam zacali kupat a zacali to pit :-) sem tam aj zlte vytecie...urcite verim, ze sa tu najde niekto zrucny alebo aspon niekto kto mi pozicia dalsi Patex...

Filaga

guglicka >> skoda ze to nie je sranda. Ten zachod fakt tecie a brutalne. Chces si pricuchnut k mojmu svetriku ? Radsej mi porad ...

Filaga

O bakteriach mi ani nehovor, dnes som mal pekny drahy svetrik a som sa opieral o wc, priam so ho hladkal, skoro aj jazykom (ked som ho lepil Patexom):-) (potom aj priatelku, ale o tom nevie:)))

Stale som citil cikanicku. Ale vsak to je wc, tak normalka, sice mame tabletku vo vode ze tecie modra voda, mozno aj mne zajtra bude tiect ale z ust :)

Nevies mi nejako pomoct ? Zeby sme to zalepili zuvackami ?

house

Zachod to je vazna vec vies kolko je vselijakych bakterii ? Nie jet o ziadna sranda mozes z toho dostat zltacka A potom salmonelu,zapal pluc, pohrudnice, slepeho creva,pohlavnych organov,brusnej dutiny, zaludka ,pankreasu,tenkeho aj hrubeho creva, oka, usi a nosa......