rastie mi brucho

Príspevok v téme: rastie mi brucho
30

prosím poradte! mam problémy s kvasinkami a zrejme z toho pramenia aj moje problémy s váhou. za posledné dva-tri roky som postupne pribrala 12 kg, neustále mam nafúknuté brucho. čo mam robit? skusala som protikvas. dietu-takmer bez výsledku,autoimunizáciu u imunologičky... a moje brucho len rastie a rastie-či jem alebo držím dietu...obvod pásu sa mi zvačšil asi o 15-20cm.

JankaZtopolcian

Ja keby tebou pri zistení že mi narástlo brucho išla by som sa hneď prežrať až by som nevládala s postele :o)

macka31

Ešte niečo som zabudla, pomáha cesnak, cibuľa, často. Cesnak môžem potvrdiť, cibuľu nedokážem zjesť. Keď je veľmi zle, skús.

macka31

Ahoj, to s tým bruchom mám aj ja. Snažím sa nejesť sladké, ale dlho mi to nevydrží. Našťastie veľa som nepribrala, ale váha mi kolíše, od rána do večera aj 2-3 kilá.
Niekedy cítim, akoby mi šlo brucho prasknúť a vtedy ma začínajú pobolievať aj klby. Tiež som z toho zúfalá. Pomáha mi trochu obličkový čaj, urologický, prečistím sa, len by bolo treba mať pevnejšiu vôľu a dávať pozor, čo jeme.
Kvasinky som dostala od svojho priateľa, odvtedy sa ich natrvalo neviem zbaviť. Ešte niečo, gynekolog mi asi 2x predpísal tbl. Medoflucon, tie mi fakt pomohli, síce len dočasne, lebo som nedokázala držať tú dietu. Skús sa na to popýtať, alebo u gastroenterologa, ale to sa ťažko dokazuje, nechcú dávať lieky..
Plne ťa chápem a držím ti palce, nech sa ti to aspoň trochu podarí poraziť.

zabicka1611

hmm..tak potom nechapem preco stale rastie!! s kvasinkami chod jednoznacne k lekarovi...a s bruskom? skus pravidelne cvicit alebo zainvestuj do pristroja na cvicenie ( bud orbitrek alebo nejaky trenažer)!! treba skusat...

30

protikvasinkovu,ryžovu,kapustovu-to z tých čo nestali vobec za nič a potom delenu stravu ale tie ostatné problémy to neriešilo a vlastne ak som aj schudla bolo to skor odvodnenie a brucho sa stale drží a rastie...a problemy zotrvali

zabicka1611

ja aby som nemala nafuknute brusko (tiez s tym mam problem) pijem zihlavovy caj a niekedy si dam aj zeleny!! a ako sa stravujes? ake diety si drzala?? mozno niekde robis chybu!!

30

mam,cvičím a nič!preto si myslím že to je blbá kombinácia problémov a mala by som ich riešit nejako spoločne aby som k nejakému vysledku prišla. ale neviem ako ich riešit "jednou ranou"