Alergia a prací prášok

Novas

Zaujímavé je už to, že prací prostriedok, ktorý ste si kúpili ako alergik je aromatický. Každý lekár Vám povie, že na pracom prostriedku pre alergikov je zarážajúce keď je aromatický. Každý taký špeciálny prípravok na pranie pre alergikov ( atopikov, psoriáza.....) je bez alergénov, bez vône, bez konzervantov. Sám si také vozím z Nemecka, tu sa kúpiť nedajú. Volá sa to tuším dalli med, alebo med.

svetraa

Dalli med prací prášok pre alergikov a astmatikov

Chcela by som dať do pozornosti všetkým maminám, ktoré hľadajú vhodný prací prostriedok nielen pre svoje detičky trpiace nejakou alergiou, kožnými problémami alebo astmou. Jedná sa o nemecký produkt, vyvinutý spoločne s prestížnou nemeckou asociáciou daab, ktorá sa zaoberá liečbou alergií a astmy. Dalli med dostupný v dvoch variantách, buď ako tekutý gel alebo prášok. Dalli med je celkom bez parfémov, farbiacich prísad a konzervantov. Na Slovensku ho predáva spoločnosť for event, s.r.o., ktorá má svoju kamennú predajňu v Žiline na Predmestskej ulici č.66, oproti Kotve, od konca júna 2015 aj prostredníctvon e-shopu na stránke www.forevent.eu.

lubok

Ja som tiež alergicky a dlho dlho som si nevedel pomôcť.
Pomohlo mi vo vyhľadávači jedno kľúčové slovo.
Používam to drogériu, všetko OK, ale meno spoločnosti Vám tu nenapíšem.
Podmienky sú podmienky.
Napíšte mi, ja Vám odpoviem.

www..

no ja napr.keď mám čisto opraté obliečky tak mám vždy pocit,že nemôžem dýchať...neviem,či si to nahováram alebo to môže byť aj z alergie.Čo vy na to?

vsevedka

Áno, na pracie prostriedky sú časté alergie.Ja mám alergie v podstate tie, čo si aj ty vymenovala.Pracie prostriedky kupujem podľa čuchu.Ja si zacítim, ktorý mi vadí. Teda väčšinou.Automaticky sa vyhýbam pracím prostriedkom ktoré silne voňajú a na ručné pranie si nosím z Rakúska prášok Genie, ktorý nie je drahý, je jemný, príjemne vonia, dobre sa dá vypláchať z prádla a je univerzálny i na farebné prádlo a na vlnu a hodváb.Do práčky používam Persil color, ale nakoľko je dosť silný a ja nemávam prádlo nejak zapatlané, veľmi znižujem dávkovanie a operie pekne i tak.Aviváže používam minimum -Silan sensitiv.Skúšala som aj tekutý prášok Persil sensitív, zdá sa mi, že je príliš slabý, detto Lovela.Perwool tekutý na vlnu mi robí to, na čo sa pýtaš, teda alergiu, ktorá sa prejavuje kýchaním, slzením očí, opuchmi očí, bolením hlavy, je mi tá vôňa proste odporná, lebo mi je z toho pracieho prostriedku až na vracanie.Zaujímavé, že mi vadia viac tekuté, ako práškové.Z tekutých kupujem len Woolite na čierne prádlo a mix color.V rebríčku najhoršie pracieho prostr. a nielen u mňa(susedy, švagriná) vedie BONUX color so svojou strašne výraznou vtieravou vôňou, v ňom keď som oprala periny, som soplila do rána.