pomôžete mi?

Príspevok v téme: pomôžete mi?
hipi

našiel som si dievča ktoré velmi milujem.ja mam 17rokov a ona tiež.je to moja prvá frajerka a chodíme spolu už 9 mesiacov.velmi ma ale štve že mala na môj vkus až príliš veľa chalonov.stale sa s nimi vláčila a robila kadečo.teraz už chodí von iba somnou a miluje iba mna.ale stale mi beha po hlave čo robila ..pomôžete mi nejako ako na to zabudnúť?ma niekto podobnu situáciu?

sjuzi

ahoj, ja mam dost podobny problemik ako ty, mam priatela, ktory ma 25 a ja mam 16, ja som mala pred nim 2 chalanov no on mal uz tolko dievcat, ze sa to neda ani spocitat, ludia, ktorych poznam hovoria, ze by som sa s nim nemala davat dokopy, lebo je vraj velmi prelietavy a o chvilu ma bude podvadzat, ale ja ho mam velmi rada a on ma rad mna(aspon myslim). Zatial nam to kklape a dufam, ze bude aj nadalej, ja sa tym, ze mal predomnou tolko holiek velmi nezaujimam, aj ked netvrdim, ze som nad tym uz nejednu noc prebdela, ale lepsie je sa netrapit a nemysliet na to

hipi

susanah:dakujem ti velmi pekne.budem robiť všetko preto aby nám to spolu klapalo a aby sme boli šťastný...ahoj dakujem

susanah

Na to ti mozem poradit uz len jedine. Nemysliet na to ako na jej "zvrhlu minulost" ale na nieco, co sa jej proste prihodilo. Zalezi na tom aka si ty vyrovnana osobnost a ako to prijmes. Myslim, ze nie je vela chalanov, ktori by sa s tym lahko vyrovnli. No ak to zvladnes, obohati to aj teba. Myslim, ze je to skuska, ktoru musis v zivote prekonat, aby si sa posunul dalej. Ak to zvladla tvoja priatelka, zvladnes to aj ty. Uprimne ti drzim palce.

hipi

susanah: tak toto bola velmi krásna odpoved.ano je pravda že sa veľmi milujme.ona mala veľa chalanov ktorých aj podjebávala ale teraz už taká není.tak som rád že to už má za sebou a že už pochopila že dokáže byť aj niekto taký ktorý ju dokáže milovať a že aj ona niekoho miluje.uvedomuje si to koho má vedľa seba lebo naozaj robím pre ňu všetko čo jej vidím na očiach a ona mi to opetuje.neobzera sa už po iných a je so mnou štastná a ja s nou len ta minulosť...:(

susanah

Hipi, v prvom rade musis byt svojej priatelke velkou oporou. Ak je pravda, ze bola znasilnovana uz v siedmych rokoch, jej skore zaciatky v sexe su len dosledkom tejto traumy. Musela sa s tym nejako vysporiadat a toto je jeden zo sposobov. Nie je to jej chyba, ze sa so sexom stretla uz v tomto veku a takouto krutou formou. Ak ti vravi, ze ta miluje, ver jej a snazte sa zit pre pritomnost, pre seba. Ak sa chce o tom rozpravat, vypocuj ju, ak nechce, respektuj to. Mozno je lepsie, ze sa s tym vysporiadala takto, ako by mala upadnut do depresie alebo mat ine psycicke problemy. Sanz sa na to nemysliet a pozerat na nu ako na sikovne a mudre dievca, ako si napisal.Kazdemu z nas sa obcas v zivote prihodi nieco, co by najradsej vygumoval.

sofija

ja mam takeho frajera uz rok aj mesiac a este som sa s nim nemilovala lebo vzdy ked sa to k tomu blizi mi pride zle,lebo si predstavim tu babu s ktorou sa predo mnu vyspal...nic prijemne

hipi

pp:ja si ale nemienim nájsť novu frajerku..proste nám to klape a keď na hento zabudnem tak bude všetko vpoho. ja viem že to mám prijať.keby som to nechcel prijať tak s ňou nechodím 9mesiacov.Proste s nou mi je super a ja to prekonám.dik že ste napísali.

pp

Nemáš to zabudnúť, MÁŠ TO PRIJAŤ! priateľu, si úplne vedľa. O 15 rokov budeš mať za sebou niekoľko vzžahov, minimálne 1, ak predpokladáme, že si vezmeš tvoju terajšiu lásku. Čo však nie je pravdepodobné a tak hovorme o 2 a viac skúsenostiach s rôznymi babami. Potom stretneš veľkú lásku a tá ti bude píliť uši, že si predtým niekoho mal a či to bolo lepšie. To podľa teba rozvedení, alebo oodovení nemajú nárok na sex, lebo už niekoho predtým mali a ich nového partnera by sa do mohlo dotknúť. To je somarina, nový vzťah je nový začiatok niečoho krásneho a netreba to kaziť nemiestnou žiarlivosťou, lebo TY ŽIARLIŠ.

rasto1

hipi, na to nikdy nazabudnes, jedine ak by si mal amneziu. ale ked ma teraz teba, tak ta asi chce, nie?
tak sa snaz, nech si pre nu ten najlepsi, a ked sa ti to podari, tak si budes v duchu hovorit: "aky som ja vymakany..." chapes, take tie muzske ego hladiace myslienky.
a budes v pohode

hipi

babulka:som rád že ma chápeš..ale ja som jej slúbil že na to zabudnem a bol som s tým dokonca aj u psychologicky... bo ma to dost vyčerpávalo ked som na to myslel... tak ti držim palce a dakujem ...papa