LESK VLASOV

domca

ahojte eviete nieco pre lesk vlasov nejaker domace prostiedky?hm?vraj je dobre pivo a citron a co este poradteproooooooooooooooooooooooooosim!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!§

algeria

no ten sprej je fakt dobry, pekne z neho aj vlasy vonaju a dost dlho aj vydrzal.a neni ani drahy, stoji tusim 199 ale urcite bude pre vianocami v akcii.ved skus a uvidis.

algeria

Ahoj kate555, tak to mozem potvrdit ze sampony a hlavne ten sprej z avonu na lesk vlasov je fakt super.ale opak, hnusne su z oriflame, tie ti neodporucam.a mne pomaha krem na vlasy revalid.uzasne z neho vonaju vlasy aj 2 dni.ked si ho dam, vlasy si vyzehlim behom chvile,vonaju mi,lesknu sa a dlho vydrzia rovne.fakt super.

matulka

Šampóny značky Loreal sú veľmi šetrné k vlasom, nezaťažujú vlas a nespôsobujú tvorbu lupín. Vlasy sú ľahké, hebké, lesklé a príjemne voňajú. Každému odporúčam vyskúšať jeden z prípravkov značky Loreal Elseve, nebudete ľutovať :)
Taktiež sú veľmi dobré šampóny, ktoré ponúka Avon (katalógový predaj) z radu ADVANCE TECHNIQUES. Tieto šampóny si ja osobne neviem vynachváliť, hlavne ADVANCE TECHNIQUE DAILY RESULTS, šampón vyvinutý špeciálne pre lesk a zdravie vlasov. Z tejto rady je výborný aj sprej na lesk vlasov :)