prosim poradte mi...chcem mam leskle vlasy take ako byvaju vo filmoch...ake sampony na lesk vlasov su dobre,,
LESK VLASOV
algeria akde si ten revalid kupila??kolo stoji???
ahojte eviete nieco pre lesk vlasov nejaker domace prostiedky?hm?vraj je dobre pivo a citron a co este poradteproooooooooooooooooooooooooosim!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!§
aha :)...dik za radu a rozmyslam ze si objednam ten sprej z avonu
Ahoj kate555, tak to mozem potvrdit ze sampony a hlavne ten sprej z avonu na lesk vlasov je fakt super.ale opak, hnusne su z oriflame, tie ti neodporucam.a mne pomaha krem na vlasy revalid.uzasne z neho vonaju vlasy aj 2 dni.ked si ho dam, vlasy si vyzehlim behom chvile,vonaju mi,lesknu sa a dlho vydrzia rovne.fakt super.
ja som si kupila gliss kur-satin brown...no dneska si ho dam a uvidim jak to bude vyyzerat
najlepsi sampon +kondicioner ktorý som vyskušala je od Matrixu rada hydrotherapie.
Je fakt super.
z tych samponov z avonu(ADVANCE TECHNIQUES)sa strasne robia lupiny
Šampóny značky Loreal sú veľmi šetrné k vlasom, nezaťažujú vlas a nespôsobujú tvorbu lupín. Vlasy sú ľahké, hebké, lesklé a príjemne voňajú. Každému odporúčam vyskúšať jeden z prípravkov značky Loreal Elseve, nebudete ľutovať :)
Taktiež sú veľmi dobré šampóny, ktoré ponúka Avon (katalógový predaj) z radu ADVANCE TECHNIQUES. Tieto šampóny si ja osobne neviem vynachváliť, hlavne ADVANCE TECHNIQUE DAILY RESULTS, šampón vyvinutý špeciálne pre lesk a zdravie vlasov. Z tejto rady je výborný aj sprej na lesk vlasov :)