znamienkaaa

baruska

aj mne uz vyberali znamienko, a to rovno nad pupkom, veru aj stehy ma dost tahali, ale dalo sa to vydržať...najhorsia bola ta inekcia... a riziko, asi nebolo, z histologie prisli vyledky ktore boli fajn, takze pohodaa, nemusite sa nicoho bat, len nejast dobreho chirurga, jazva mi neskor zbledla

janula 25

Na bruchu mam ploche znamienka. Musím si ich dat odstránit pred tým ako otehotnejem. Mozu sa nejako narusit pri raste brucha?

daduša21

Ja som bola vyberať znamienka 2 z chrbta a 1 z krku,robili mi to všetko naraz.Nebolí to vôbec skoro som aj na tom stole zaspala,trochu bolí ta prvá injekcia na umrtvenie.Potom som bola po 2 týždnoch vyberať stehy,čo tiež neboli.Nemusíte sa ničoho báť...

ajaja

Mne osobne nie, ale mojmu synovi vyberali znamienko, lebo si ho zaškrabol.Potom, moja kolegyna bola odstranovat znamienko z tváre a poznám ešte vela takých ludí, ktorým už vyberali znamienka.Ja sa chystám dat si vyoperovat na chrbte, len neviem kedy sa dostanem na kožné.

ajaja

Každé chirurgické odstránenie musí odobrit kožný lekár.On zhodnotí a vypíše žiadanku na vykonanie chir.zákroku.Každé znamienko ide potom na histologické vyšetrenie, aby sa určilo či bolo zhubné alebo nezhubné.Nejaké riziká po chirurgickom odstránení nie sú, záleží od lekára ako pekne to urobí, aká ostane jazvička.Na tvári zvyknú znamienka odstranovat plastickí chirurgovia.