vie mi niekto odpovedat s manzelom sme sa rozhodli pre miminko,menstruacia mi meskala 13 dni a teraz som to dostala mozem byt aj napriek tomu tehotna som z toho zufala,a test mi vysiel negativny
chcen miminko:-(
Nasaď manželovi zinok.Zvyšuje to pobyh spermii.Žena je inak plodná len nejaké 2-4 dni v mesiaci,takže ak sa to podarí na prvý krát-tak je to skôr rarita ako pravidlo.Hlavne nad tým toľko nerozmýšlaj,lebo potom si v strese a to je najhorší spoločník pri plodení.Uvoľni sa,ber to prirodzene a určite sa to podarí.Je tu už jedna debata na túto tému.Ak ju nájdem,dám tu na ňu link.
menzes mozes mat aj ked si tehotna
ale ked ti vysiel aj test negativny a robila si ho spravne tehotna pravdepodobne niesi
drzim palce aby to vyslo :o)
Majuskaaa nic to, ze sa to teraz nepodarilo. Niekedy to nevyde na prvy raz a ani na druhy, treti ....piaty ale ak ste obaja v poriadku, manzel ma v poriadku spermiogram a Ty si tiez po gynekologickej stranke v poriadku, tak sa vam urcite zadari. Nebud z toho smutna. Ani nam sa prvy syn nepodaril hned ako sme sa rozhodli ale az po troch mesiacoch snazenia.