Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

CHCEME TO BEZ OCHARNY

lilinka20

ja s mojím priatelom, spávam...uz vyse dvoch rokov tzv. prerusovanou súlozou...a aj po menstruácii sa dokonca nebránime, ani sexu ,,do konca"....zatial nám to vzdy vyslo.....

niekto

pharamatex ma pi 0,3-1%
prerus. suloz ma 4-27%
takze dokopy 0,012-0,04%
cize take mas riziko ze otehotnies ked sa budes chranit pharmatex+prerus. suloz cely rok
pre porovnanie HAK ma 0,3 -8 %(8 lebo sa zabuda na tabletky pripadne na antibiotika ...)
samozrejme tie cisla su len orientacne

mauricius

ano ja viem preto som chcel od vas poradit a hlavne preto nechcem kodom je to zdlhave ho nasadit a o tu najvacsiu chut prave pridem asi tak ako pises

johanny

kondomy su otrava, napr. ked sme spolu v sprche, moze hocikedy "zasunut" alebo len tak spontanne ked mame chut. postavit sa, najst kondom, navliect ho.. to najvacsie vzrusenie opadne zatial. dalej striedat suloz s oralom.. s kondomom sa to neda.

lajlalajlalaj

a ozaj bez kondomu je to super.sice sa nemoze urobit do mna,ale tak su rozne varianty ako to ukoncit;)a navyse najviac problemov som aj tak mala ked sme kondom pouzili.takmer zakazdym ked sa spravil vo vnutri a vytiahol ho tak kondom prasknuty,a davaj do lekarne rychlo...:Dtakze,ja som zastancom bez...

lajlalajlalaj

ahoj..ja to robim uz 6 rokov bez ochrany a nic sa este nestalo,len prerusovana suloz chapes.ale kondomy nemam rada a ani frajer nie a tabletky do seba pchat nemienim.proste sa tym nezatazujem...sexujeme a je.ale zase niektore baby su hyperplodne a mozu zostat tehotne aj ked sa len pipik o stehno obtrie:DDD

jana.

ja som ešte nemala sex bez kondómu. Baby vy cítite rozdiel, ak je to bez alebo s kondómom. ALebo to necítite. A ak áno, aké je to bez...