akym davate prednosť? konkretne....a stači raz za tyžden brat probiotika..neni to malo? a kedy by sa mali uživať
probiotika
Máte niekto skúsenosti s probiotikami BioGaia? Mne ich odporučila gastroenterologička. Ich cena je však pomerne vysoká, tak by ma zaujímalo, či sú naozaj účinné. Niečo cez 6 eur za 10 tabliet sa mi zdá dosť.
Probiotika sa majú užívať večer po jedle aspoň pol hodiny, pred spaním (aby sa cez noc vytvorili baktérie). Je dobré ich zjesť s nejakým ovocím, najlepšie s jablkom.
Probiotika si treba vyberať tie, ktoré majú čo najviac baktérií a čo najviac druhov. Ja mám ešte zásoby od RNG a myslím že majú 3 bilióy baktérií. Ale také už na Slovensku nenájdem :(
probiatika su rozne,zalezi na tom ci chces uzivat na posilnenie umunity, pri problemoch s travenim alebo vo forme cipkov na udrzanie zdraveho prostredia v posve
Najlepšie ich je užívať medzi jedlom. Ja ich beriem už viac ako 3 roky, hlavne kôli oslabenej imunite. Zo začiatku 2x1 tabletku, potom som brala len 1 denne. Teraz si dávam tak každý druhý deň. Vystriedala som snáď všetky druhy čo sú v ponuke v lekárni. Striedam ich.
ja užívam floragyn po menzese asi 2-3 čipky