muckovanie

lemonka

hambis???ak nemas 100kg a neni si cela chlpata tak neviem kde je problem..ved prave ty by si mala ukazat svojmu drahemu co ti robi dobre aby ti to robil aj on!!!zahryzni sa do jazyka....a poriadne to nan vybal...uvidis bude mimo....

123

no, muzov strasne vzrusuje ked vidia zenu ako si tobi sama, alebo tak, ale zasa neviem ci pri styku by sa ho to nedotklo. ale potom by si uvedomil, ze nieco robi zle, a snazil by sa. alebo najlepsie, ked zoberies jeho ruku a das si ju tam, kde chces. uvidis. len sa neboj a vyskusaj! uvidis ako zareaguje. :-)

majkiki

Ahoj, mám 28 rokov, poznáme sa s manželom 7 rokov a manželia sme 6 rokov a za tak dlhy čas som to nedokázala. v súkromí mi to ide ale pri ňom akosi nemám odvahu.

nell

Hm, to je nejake zvlastne.. Ako dlho ste manzelia? Najprv si to skus sama a ak uz mas takuto formu skumania za sebou, a vies kde ti to je prijemne, skus manzelovou rukou tam zajst-nie hned. raz ked sa odvazis, potom to bude len lahsie a lahsie.. ked to nedokazes, tak potom sa do toho nenut, ale a to chces, chce to len cvik.. Skus si mozno pozriet na nete nejake stranky kde su videjka takehoto typu ;) Nie je preco sa hanbit.. myslim, ze muzi sa radi pozeraju ked sa partnerka dotyka vlastneho tela aj pri sexe..