Ahojte. Mate niekto skusenosti so syndromom polycystickych ovarii? Ja ho mam.Objavil sa mi ked som po desiatich rokoch vysadila HAK. Mam len jeden vajecnik. Doktor mi povedal, ze pravdepodobne pojdem na laparoskopi, ale neviem, ci mi to pomoze. Bojim sa, ze budem mat problemy s otehotnenim.
Syndrom polycystickzch ovarii
Dobre, ale tam su linky len na nejaku zahranicnu firmu, ktora tieto enzymy predava. Daju sa zohnat aj na Slovensku?
opakujem znova, cysty a ine nepotrebne/nefunkcne utvary v tele(smetiska)mozno odstranit enzymami, ci uz ako doplnok alebo/a podporenim vytvarania vlastnych v tele, najma extra jodom.
Extra enzymi vycistia telo a odstrania dovod na vytvaranie roznych utvarov(cysty, myomy, hrcky, tumory, polypy a tiez rakovinne nadory)
Laparoskopiou ti odstránia existujúce cysty, ale obávam sa, že sa tvoriť pri tej diagnóze budú stále.Otehotnieť môžeš aj s cystami, síce možno ťažšie, ale vraj sa to dá. Ak máš bolesti,neváhaj a potom budeš mať hádam väčšiu šancu ostať tehotná, ale zrejme to musíš skúšať hneď po laparoskopii (teda nie na druhý deň, ale po prvom menzese). Držím ti palce.
Nikto mi nepomoze?