mam 17 rokov...nedavno som si isla skusit dat tampon, no neslo to:( proste nezmestil sa do mna...a to som skusala najmensiu velkost, co mam robit?? mam ist ku gynekologovi??? prosim poradte mi...
Problem so zavadzanim tamponov
Mne to tiež nejde, skúšala som to a bola som maximálne uvoľnená..neviem prečo to nejde :/ :(
baby, rok a pol stara tema!!!!! uz s tym urcite nema problemy...
ku gynekologovi ? co chces aby ti ho tam zastrcil on ? on ti to neurobi .urob tak jak hovori kika .namoc si prst a pomaly strkaj prst a ked narazis na dierku tak si tam das tampon a zastrcis ho sikmo hore .hlavne sa uvolni a nebud nervozna !!! neboj pojde to .presla som tim :)
neboj ja mam podobny problem .ale viem uz asi preco mi tam nesiel .nebola som uvolnenea ! cela som sa triasla a bola som hrozne nervozna a bolo mi hrozne do placu .musim sa viac uvolnit a som si ista ze to pojde :)
inak ti ešte odporúčam používať morské hubky..... zo zavedením nebudeš mať žiadny problém, veď sa skús chytiť špongie a pochopíš... a nie je to vôbec pri správnej starostlivosti nehygienické.... len je to proste INÉ a nikto na tom nezarába, preto to ani tak nepropagujú.... ak ťa to zaujalo tak napíš dám tii link kde sa o tom dozvieš viac :)
ja by som sa nad tým na tvojom mieste moc netrápila, keď to nejde, tak to nejde.... a každá sme iná :) a určite nie si sama... keĎ už tak sme 2 :D a to mám 25 rokov a vôôbec sa mi tampón nedá zaviesť... a to som už na môj vek vyskúšala dosť značiek aj s aplikátormi... a nemyslím, že je to tým že niesom dosť uvolnenáaa a že idem zlým smerom a tak :D a so sexom nemám problém :D:D každá sme tajomstvo, noo :D tak to ber s nadhľadom, vložky niesú zlé, nechutné a nehyginické, ako niektoré zástankyne tampónov tvrdia (a tým niekedy dosť aj urážajú), a myslím že v dnešnejd obre je to už úplne v pohode kedže existujú extra savé a tenké vložky :D
vyskusaj tampony s aplikatorom.Ja som zacinala s takymi.Predtym som skusala aj normalne(ob)-nevedela som si to teiz zaviest.ale potom som vyskusala TAMPAX a uz sa to podarilo
jednu nohu si vyloz na vanu, uvoni sa a tampon tlac smerom dnu no zaroven sikmo hore. ked sa uvolnis ide to velmi lahko :)
mne sa nedaaa zaviest tampon:(au som to asi 4 krat skusala a jednoducho to nejde..mam pocit akoby som mala "maly otvor"....
Treba si hlavne uvedomit tvar pošvy.Nie je rovna,cize pri zavadzani len smerom rovno narazis pravdepodobne na stenu:)..pošva ma tvar zahnuty smerom nahot,cize pri zavadzani treba tlaci hore,akokeby do takeho obluka:)..nic si z toho nerob,ked sa ti to nepodari aj zaviest na niekolko opkusov..ja som s tym prvykrat sedela na zachode hodinu a pol,az si nasi mysleli,ze mam hancku alebo co:D