Mastenie vlasov

Príspevok v téme: Mastenie vlasov
alicakl

Mám jeden taký problém.Musím si vlasy umývať každý deň.Väčšinou ráno,vtedy trošku stíham,ale do večera ich mám tak do 5-10cm od hlavy už mastné.najhoršie je,že ma strašne hlava svrbí.Parazity to nie sú.Skúsila som už množstvo šampónov a nič.Taktiež nemám problémy s hormónmi ani s nadbytočným potením.Skúste mi prosím poradiť.K večeru to totiž býva už dosť neznesiteľné.

Mimi323

alicakl, oriflame nieee, sú to chemické veci, obsahuje SLS (sodium laureth sulfate).
Ja by som ti poradila skôr hennu.

diana

alicakl: Vážne skús fakt za pokus nič nedáš a ani taký drahý nie je no mne veľmi pomohol najviac zo všetkch.

kikina

To je u každého iné... akú značku si mal? Možno by ti viac vyhovoval inej značky. Pre mňa je suchý šampón veľmi praktický ked nemám čas, a vlasy som mala hladké a nadýchané. Tot vše:))

kikina

hlavne si nekupuj niake extra vysusujuce sampony! nasledok bude, ze vlasy sa budumastnit este viac! odporucam ti pouzivat suchy sampon, napriklad od De Milcen- je lacny a mozes si ho nasypat na vlasy kazdy den bez toho aby si im skodila... amas torychlejsie

alicakl

Diana: ďakujem,musím zistiť kto oriflame v mojom okolí robí.väčšinou mi tie ovocné šampony dobre nerobia,mám z nich lupiny,ale za vyskúšanie nič nedám

diana

alicakl: Najlepší šampón na mastné vlasy je prečisťujúci šampón s výťažkami z brusníc a mäty z kozmetickej firmy Oriflame, je fak výborný musím potvrdiť. Skús ho doporučujem veľmi nebudeš ľutovať a nie je ani až taký drahý.