Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Štiepajúce sa nechty

amys

ja mam akrylove a vyzeraju super . gelove vyzeraju viac umele a menej vydrzia newem co ich vsetci tolko ospevuju .samozrejme musi byt schopna manikerka lebo potom vyzera hrubo

Lucinka33

No mne sa umele vobec nepacia. Tie gelove vyzeraju tak hrubo a niektore robia take strasne hranate :) Mne sa viac pacia pekne vypestovane prirodzene. Ale proti gustu ziaden disputat :)

Lucinka33

Aj mne pomohol kremik, uzivala som ho dva mesiace. Teraz mam nechty ovela lepsie, ale uz mesiac ho nejem. Myslim, ze nechty mi dost oslabil aj odlakovac, tak sa snazim lakovat minimalne :)

sweet_lolitta

ja som zacala brat kvoli vlasom tabletky s kremikom a zinkom a moje povodne stiepiace sa, lamajuce nechty su teraz take tvrde, ze sa ledva daju strihat :D :D som neverila, no je pravda, ze az po 4 mesiacoch, cize ide o dlhodobu zalezitost :)

elviee

Treba si doplnat ziviny potrebne na tvorbu kolagenu, hlavne jest vela pravej zelatiny, pozor na vselijake nahrady. Prava zelatina je bud hovadzia alebo bravcova, da sa kupit k tobolkach aj jest vo forme zelatinovych cukrikov.

jaja

Mimi,už som si kupila ten kokosovy olej,takze idem si tie moje nechtiky potierat :-) dufam ze to zabere.A chcem sa opytat po akej dobe sa ti zlepsili nechty a kolkokrat denne si si ich natierala tym olejom.diky