Ahojte baby,hrozne sa mi stiepia nechty,nedokazem si vypestovat ani jeden bez toho,aby sa mi nerozstiepil a nasledne nezlomil. Vyskusala som uz vsetko mozne (equivita,kremik,zinkosel,zinok...) proste nic mi nezabera.Nemate nieco odskusane, co by mi fakt pomohlo.Diky moc
Štiepajúce sa nechty
Tutok pocitaj, mas presne rady, ako na lamajuce sa nechty: -odkaz odstránený-
ja mam akrylove a vyzeraju super . gelove vyzeraju viac umele a menej vydrzia newem co ich vsetci tolko ospevuju .samozrejme musi byt schopna manikerka lebo potom vyzera hrubo
No mne sa umele vobec nepacia. Tie gelove vyzeraju tak hrubo a niektore robia take strasne hranate :) Mne sa viac pacia pekne vypestovane prirodzene. Ale proti gustu ziaden disputat :)
daj si umele nebudes sa musiet starat a vyzeraju perfektne :)
Aj mne pomohol kremik, uzivala som ho dva mesiace. Teraz mam nechty ovela lepsie, ale uz mesiac ho nejem. Myslim, ze nechty mi dost oslabil aj odlakovac, tak sa snazim lakovat minimalne :)
daj si spevnit prirodzene nechty gelom - takou tenuckou vrstvou a mas po probleme
Treba si doplnat ziviny potrebne na tvorbu kolagenu, hlavne jest vela pravej zelatiny, pozor na vselijake nahrady. Prava zelatina je bud hovadzia alebo bravcova, da sa kupit k tobolkach aj jest vo forme zelatinovych cukrikov.
mne sa tiez stiepali,zacala som brat zinok a o tri tyzdne som mala po probleme