Strie! Treba sa hanbit?

Príspevok v téme: Strie! Treba sa hanbit?
milly

zdravim. :)...mam strie na lytkach, stehnach, zadku, a bokoch...je to kvoli toum ze som v minulosti trpela jojo efektmi...pouzivate niekto krem LIRENE...? je skvely ale akonahle ho prestanem pouzivat strie su zase take iste ako predtym !...pomoze mi opalenie.??? citala som clanok ze vdaka opaleniu ich nebude az tak velmi vidno ...mam iba take tenke ciarky...ale kamoska ma fialove a cervene !!!

BTW. a ako to je pri sexe ? mate niekto skusenost ? co nato vas priatel ? pripadalo mu to odporne ? bojim sa ze sa za to budem hanbit !!!

strie

Mne strie skoro uplne zmizli ked som sa natierala elastiqom exclusiv - -odkaz odstránený- -odkaz odstránený- mi ich tak stiahol zjemnil rozotrel neviem ako to nazvat ale oni skoro uplne zmizli :)

maricenka

baby. ide len o strie. doverujte si. ste krasne zvnutra. po porode moje stehna nevyzerali najkrajsie... pouzivam bepanthen proti striam a naozaj sa to pomaly upravuje. podstatne pre mna vsak je, ze som zdrava a moje deti tiez...

anka

Babenky, prosím vás....nerobte si zbytočné vrásky pre nejaké jazvičky na tele...z pribratia, či schudnutia, ved to v lete ani nevidieť...horšie to je, ked sa pokožka "roztrhá" v priebehu tehotenstva a po pôrode...ten problém mám celý život a stále si hovorím, že som priviedla na svet dve zdravé deti a som hrdá predovšetkým matka a potom manželka - milenka...muž, ktorý vás miluje predsa nerieši nikdy problém - strie a vaše nedostatky...prajem všetkým dievčatkám viac sebaúcty a sebaistoty a nemyslite si, aj tie kočičky na tých obálkach sú retušované a upravované PC technikami...máte výhodu---ste mladé a teda krásne...pá

wela

robia to na klinike estetickej chirurgie a zakrok si pacientka hradi sama. Ani laser vsak uplne neodstrani striu, len ju zjemni..

kikuska

No aj ja ich mam, a viem ze laserom sa daju odstranit, len neviem ci to robia v kazdej nemocnici alebo iba niekde, alebo iba nieaky sukromnici..... no neviem.... bolo by fajn vediet o takychto veciach aj viac.

stria

ja som pocula ze sa to neda odstranit iba ak zmiernit ja poznam krem ktory ich zmiernuje zn.clarins dostat ho v parfumerke je naozaj dobry a baby nerobte si stym problem kazda ich asi ma si myslim ja ich mam na prsiach z vonkajsej strany ale nejak mi to nevadi az tak moc

milly

dakujem vsetkym :) uuz som myslela ze nikto nenapise :(...ale uz chodim niaky cas do solarka samozrejme nie kazdy druhy den na 20 min. ale som uz taka pekne hneda a strie niesu az tak vidno teras ....este raz dakujem ...:)