neviem dat kopacky

mars

ja mam tiež podobnu skusenost.davnejšie som chodil z dievčatom 2,5 roka a bola to moja prva laska.tiež som ju mal strašne rád ale vedel som že nie je ta prava lebo par veci mi na nej vadilo pre ktore som si nevedel predstavit aby sme boli do konca života spolu.vela krat som ju chcel nechat ale stale som sa bal že jej velmi ubližim a kedže chudatko bola sama bez rodičov len zo sestou bývala tak som to nemohol a nemal som odvahu.ale čím dalej tým to bolo horšie.hadky,ked sme sa stretli to boli vždy lebo stale sa niečo našlo.tak som jej oznamil že takto to dalej neide ale bolo to velmi tažke aj som potom stale rozmýšlal či som urobil dobre.ale teraz viem že ano.takže moja rada je že čím skor sa s ním o tom porozprávaš tak tým lepšie.ak je normalny tak to pochopí bez problemov poplačete spolu a časom sa to zahojí.

leerka

a povedala si mu to niekedy , ze by xi chcela,aby bol viacej k cinu, aby ti hadzal komplimenty, a tak,lebo podla mna nie, a chudak chalan neviiiiii kam s konopiiiiiiii

vikinaba

bazny dovod? hm.. proste mi ako kamarat vyhovoval, ako priatel uz nie. a hoci nemam 15, v mojom veku sa este nechcem viazat. lubi ma, to viem, ale.... su tam proste veci ktore mi vadia. je taky velmi slusny, obcas hanblivy, nepovie co chce, je mu vsetko jedno.
nie ze by som chcela chalana ktory droguje, pije, a vsetko to, ale... normalneho ktory viem aj trosku viac povedat, ktory ta vie chytit, obcas hodit kompliment. chcem vela?

palacinka

ja som riesila podobnu situaciu ked som so svojim prvym frajerom chodila asi dva roky a chcela som to ukoncit,no strasne som sa bala ze toho cloveka zranim,vela som o tom uvazovala a bala som sa neskutocne..no mam to za sebou a musim povedat ze aj ked som vtedy vahala ci robim dobre, dnes viem ze to bolo dobre rozhodnutie ktore ma posunulo vpred..hoci som sa citila ako ta najposlednejsia mrcha lebo ten chalan bol do mna zalubeny az po usi, ale nebyt toho rozchodu, nespoznala by som mojho sucasneho priatela:)...takze ja ti radim aby si si to este raz poriadne premyslela, ci ho chces naozaj "pustit k vode" a ak ano, tak to sprav cim skor aby si mu tym neublizovala este viac..