Ahoj, len sa chcem spytat, ci ma niekto rovnaky nazor - s manzelom (partnerom) nechcete dieta. Este nie sme na beton rozhodnuti, ale zatial sa priklaname skor k nie ako k ano.
Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?
Nehovor mi, ze ked ty si inzinierka a manzel lekar, ze by ste nemohli vychovat jedno dieta. To by si tie deti potom fakt nikto nemohol dovolit. Ty v tom vidis len peniaze, kolko by ta to dieta stalo. Ako by si si mala zaobstarat nejaku vec, ktora ti bude len na obtiaz. Ty fakt nemaj deti, lebo vobec nevies nic o materinskej laske. Keby ste boli bezdomovci, tak nic nepoviem, ano nemaju peniaze, dieta by nemalo to co potrebuje. Ale inzinierka a lekar, nebud smiesna. Mnoho ludi je na tom horsie. Moji rodicia su robotnici na Slovensku a vychovali ma bez problemov, vzdy som mala co potrebujem. Tak sa nevyhovaraj na peniaze, ze vsetko vela stoji.
tak to co si písala to tak vyznelo, clovek aby ta pochopil musí poznat viac skutocností aby si vytvoril predstavu, ale z toho co si písala, to tak vyzeralo ako písala zasnem, nemusela ti závidiet.
zasnem, ty by si sa mala zrejme najskor vydat, az potom snivat o fiktivnych detoch. V prvom rade nie som slecna, uz dobrych 10 rokov nie. Pracujem ako projektova inzinierka, manzel je lekar. To na margo mojej a manzelovej inteligencie...Odkial sudis, ze som leniva? Udziavam dom v cistote, az by si naozaj zasla...Cez vikend vzdy navarim niekolko druhov jedla, aby sme mali na tyzden. Keby si citala poriadne, zistila by si, ze nezijem na Slovensku, ale bola som natolko "mantava", ze som sa v osemnatich prestahovala daleko zo Slovenska a bola som schopna vytvorit si tu domov. V skolskych jedalnach ponukaju pizzu a hranolky, nemame tu zlaty socik, kde tety kucharky navaria, okrem ineho. Za vsetko sa tu plati, velkymi peniazmi. Nejdem do datailov, lebo taku sumu si ty asi tazko predstavis. Si prizemna ako vacsina ludi, ktori nevytiahli paty z domu. Peniaze nasetrene mame, luxusne dovolenky som nespominala. Srsi z teba nenavist a zavist, nemozes asi prehltnut, ze ty zijes ako zijes a niekto je na tom lepsie.
Zasnem, perfektny prispevok! Myslim ze si to vystihla!!! Ja mam dve deti a som stastna ze tie zlaticka mam.
"Teraz sme absolutne volni, robime, co chceme, ked sa mi nechce varit, postacia parky, mozeme cestovat, ked cez vikend chcem, trcim do desiatej rano v posteli, mame krasny vztah, tak si ho uzivame."
Uzasne dovody si uviedla ako prvorade, naozaj... Ty slecna novodoba leniva, co urcite nic nevie! Ked som si precitala tvoj prispevok, nic zle som si nepomyslela, je to tvoja vec, pokladala som to za zle rozhodnutie. No po precitani tvojich oddovodneni si myslim, ze robis dobre! Si absolutne sebecka, mantava, POHODLNA zenska, ktora by svoje deti nic nenaucila, ba naopak zanedbavala. Co na tebe ten tvoj manzel vidi...asi ste rovnaki.
Az na zaver si uviedla financie... Ved tie by ste snad po case mali, ved investujete iba do seba, do coho ineho?! Ini maju problem, lebo maju deticky vo svojich 20-tych rokoch, ale ty?! V 30tke by si uz nejake peniaze nasetrene mat mala (aha, keby si ich vsetky nepominala na luxusne dovolenky atd). A deti sa mozu stratovat v jedalni, ked uz ti robi taky problem nieco im nakuchtit. Och, boze, davas mi silu, aby som sa aj uvedomila a bola raz dobrou matkou, ktora sa nebude stazovat, ze musi detom varit a rano s nimi vstavat. Radsej tie deti nemaj, neboli by za co vdacne.
toto nie je tema na zoznamku :-)ja mam dve deti jedno malinke a druhaka a nemenila by som za nic na svete dnesny svet je tazky aa velmi narocny na psychyku peniaze ani nespominamale aj ked manzel pracuje vonku clovek sa stale musi obracat ale zivt bez deti si ja predstavit neviem dovolenky pohodlny zivot pri peniazoch by mi nestacili zivot je myslim si hlavne o detoch ale to som ja na druhej strane musim povedat ze absolutne neodsudzujem pary ktore sa rozhodnu nemat deti ak sa v tom obaja zhodnu a rozumeju si a staci im to nech s apaci je naozaj tazke vychovat v dnesnej dobe dieta a dat mu vsetko a nevravim o takych 4 ci 5 ja osobne ostavam pri 2 ak si to po par rokoch nerozmyslim :-)
vyzerám, že by mi to vadilo
lolka, technecium,
nevadi vam ze ste v uplne inej teme? zalozte si novu a tam kecajte.
k teme: deti su to najlepsie co priroda vymyslela.Je to nieco z nas,tak neviem preco by sme nemali mat deti aj ked svet je taky aky je.Robia ho ludia.
tak máš, či nie
no lebo sa ma pýtas taku otazku, na ktoru som ti uz včera napísala nieco. Tak neviem co si sa ma to pýtal