KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
KATKA - no ako si môžeš dať takú večeru? nemáš to tak náhodou trošku pomýlené že chlieb a ryby a maslo -:)
tak zajtra pekne nakúp... a my zatiaľ budeme pracovať a sem tam tu nakuknem.
nie hned sme dojedli ale dnes sme dojedli xixix
a musim podpichnut :-) dnes na veceru si dame celozrny chlebik s masielkom a udenou rybkou :-) mnamky mnamky :-)
no ušli mi nervy ... nevadi aj to tereba niekedy
Daduss :-) :-) :-) neviem ako si si dovolila napchat do seba koložvarsku, teda!!!
No nic ideme dalej .-) Som bola vytoccena ze som Ti zabudla napisat oc som jedla, ja som na piatok varila ten moj fazulovy gulas a navarila som na dva dni, ale v sobotu sme nejedli lebo smne si urobili bielkoviny ( vtacik spanielsky ale z kuracinky) a hned sme dojedli ten fazulovy gulas ....
Zajtra cez den nebudem ideme do madarska na nakupy, poobede, vecer precitam co ste popisali .-) papa a pekny zvysok nedele..
normálne babky som sa vytočila...
Katka... koložvárska bola super. Polovičku som si nechala na zajtra do práce. Nebola síce tá pravá orechová lebo to bolo bez ryže a zemiakov... ale aj tak bola perfektná...
napísala som preto bez ryže a zemiakov... aby mi zase niekto nevynadal že som žrala koložvársku kapustu a že tá do delenej stravy určite nepatrí...
a vlastne si prečítajte celú tému... poštudujte si na nete, kúpte si knihy ...
aj mäso môžeš jesť s pečivom, ale také ktoré neprešlo varom... čiže to ktoré patrí do neutrálnej skupiny.
a také nervy mám z tých reči tu niektorých ľudí...
pre :)
ešte raz si to prečítaj a poriadne...
Katka tam píše že zákys môžes s pečivom alebo bez.
a aj ryby sa môžu papať s pečivom, také ktoré sú zaradené do neutrálnych potravín.
Už je ti to jasné... ?
A ked sa chceš niečo opýtať... tak sa pýtaj a normálne a nie sarkasticky... že nemáš to pomýlené. Nie nemá to pomýlené...
"BIELKOVINOVY DEN :
R - jogurt, alebo vajicko, tvrdy syr (byvaju väčšinou do 50% ), vhodna sunka, zeleninka, alebo acidko - zakys(to mozes stale aj pocas sacharidov) s pecivom alebo bez"
a to pecivo nieje chlieb? a nepisala si to nahodou ty? tak to je klasicka normalna strava ked papas jedno cez druhe ziadna delena
delenu stravu nastudovanu mam ale ziadne pecivo sa nemiesa s bielkovinami alebo rybky s chlebom a tak...
asi ti to chudnutie cvaka na nervy mam pocit pytala som sa normalne a hned vybuchujes ... forum je na to aby sa ludia pytali...a nemyslim zeby som sa mala vracat do skoly sem tam to ujde analfabet urcite niesom a viem sa ovladat tebe to zrovna asi chyba...
Lenže Tebe to treba asy takto napýsať, abi sy pochopyl/a ...že??