Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

KATKA - no ako si môžeš dať takú večeru? nemáš to tak náhodou trošku pomýlené že chlieb a ryby a maslo -:)

tak zajtra pekne nakúp... a my zatiaľ budeme pracovať a sem tam tu nakuknem.

katka26

nie hned sme dojedli ale dnes sme dojedli xixix

a musim podpichnut :-) dnes na veceru si dame celozrny chlebik s masielkom a udenou rybkou :-) mnamky mnamky :-)

katka26

no ušli mi nervy ... nevadi aj to tereba niekedy

Daduss :-) :-) :-) neviem ako si si dovolila napchat do seba koložvarsku, teda!!!

No nic ideme dalej .-) Som bola vytoccena ze som Ti zabudla napisat oc som jedla, ja som na piatok varila ten moj fazulovy gulas a navarila som na dva dni, ale v sobotu sme nejedli lebo smne si urobili bielkoviny ( vtacik spanielsky ale z kuracinky) a hned sme dojedli ten fazulovy gulas ....

Zajtra cez den nebudem ideme do madarska na nakupy, poobede, vecer precitam co ste popisali .-) papa a pekny zvysok nedele..

daduss

normálne babky som sa vytočila...

Katka... koložvárska bola super. Polovičku som si nechala na zajtra do práce. Nebola síce tá pravá orechová lebo to bolo bez ryže a zemiakov... ale aj tak bola perfektná...

napísala som preto bez ryže a zemiakov... aby mi zase niekto nevynadal že som žrala koložvársku kapustu a že tá do delenej stravy určite nepatrí...

daduss

aj mäso môžeš jesť s pečivom, ale také ktoré neprešlo varom... čiže to ktoré patrí do neutrálnej skupiny.

a také nervy mám z tých reči tu niektorých ľudí...

daduss

pre :)

ešte raz si to prečítaj a poriadne...
Katka tam píše že zákys môžes s pečivom alebo bez.

a aj ryby sa môžu papať s pečivom, také ktoré sú zaradené do neutrálnych potravín.
Už je ti to jasné... ?

A ked sa chceš niečo opýtať... tak sa pýtaj a normálne a nie sarkasticky... že nemáš to pomýlené. Nie nemá to pomýlené...

:)

"BIELKOVINOVY DEN :
R - jogurt, alebo vajicko, tvrdy syr (byvaju väčšinou do 50% ), vhodna sunka, zeleninka, alebo acidko - zakys(to mozes stale aj pocas sacharidov) s pecivom alebo bez"

a to pecivo nieje chlieb? a nepisala si to nahodou ty? tak to je klasicka normalna strava ked papas jedno cez druhe ziadna delena

delenu stravu nastudovanu mam ale ziadne pecivo sa nemiesa s bielkovinami alebo rybky s chlebom a tak...

:)

asi ti to chudnutie cvaka na nervy mam pocit pytala som sa normalne a hned vybuchujes ... forum je na to aby sa ludia pytali...a nemyslim zeby som sa mala vracat do skoly sem tam to ujde analfabet urcite niesom a viem sa ovladat tebe to zrovna asi chyba...