Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

Duska presne tak som to uzavrela pre seba i ja, dam si ten cio mi chuti - jemný a hotovo, ved ho nejem tak casto ...

duška

Ja robím šalát z čínskej kapusty často.Pokrájam do toho uhorku,paradajku,pórik,zelenú alebo červenú cibuľku,kukuričku z konzervy,pridám vegetu a nakoniec tam trepnem biely jogurt,ale môže byť aj bez neho.So smotanou som to ešte nerobila,ale môže to byť príjemná náhrada toho jogurtu.A ten kečup ste už vyriešili,že aký môžete?Ja myslím,že v malom množstve sa môže každý.

katka26

salatik rada robim a dost caasto z cinskej kapusty, nakrajas na take vlasky, nie velmi dlhe ...take akurat podla chuti :-) na slzickovom struhadle postruham mrkvu, na drobno trosku cibule, alebo por na polkruzka....peper, sol, trosku octu .... výborne, ked trosku odstane ta kapusta prejde chutami a tak odlezi :-)

alebo teraz si robievam uz niekedy aj na sladkokyslo, cibulka, paradajka, , alebo paradajka uhorka, alebo len salataova uhorka .-) joooj v lete ked budu lacne a mozno budu aj na zahrdae :-) tak salatova uhorka s jogurtom, alebo so smotanou vegeta trochu pepru :-) mnamky mnamky....alebo aj s jogurtom bielym to musi byt fajne,.. ale tu uhorku a cuibulu struham na slzickovom struhadle..

duška

No tak dobre píšete o tej váhe,lebo ja sa tiež dosť často vážim,najradšej sa vážim ráno,nalačno,vtedy mám najlepšiu váhu :-),ale to asi každá z nás.Ja mám dnes rastlinkový deň so zeleninkou,z toho karfiolu som si urobila polievočku a zahustila som ju strúhaným zamiakom.Ja mám karfiol veľmi rada,aj vyprážaný,ale dnes taký nemôžem.A rozmýšľam,že dnes by som mohla aj granadír,tak ešte uvidím.Dnes som si nakúpila čerstvú zeleninku,mňam,mám rada.Neviete nejaký zaujímavý zeleninový šalát?A zeleninové rizotko môžem ja jesť často tiež.

daduss

dakujem katka, už som pozerala aj na nete recept jak sa to varí... a asi vyskúšam. však tam nemám čo pokaziť.

katka26

No ja robim na slano ...ale si osladis a mas na sladko ja orbim takto.

Kapustu nakrajam na drobno - kocky zhruba, do velkeho hrnca dam olej, pridam vsetku kapustu, ono sa to dost blbo najprv miesa ale ona sa "zbije" ... takto su oprazim az kýžm sa nezbije, bude jej nakoniec trwetina z celeho mnozstva, samozrejme osolim, opeprim, prisam aj mletu rascu, nepodlievam vobec ..... vtedy ma taku vyraznu chut kapusty .... a fliacky uvarim osobitne, potom ich prelejem poriadne studenou vodou a ked je kapusta hotova pridam ňfliacky do nej premiesam a je to hotove :-) ty si namiest osoli das cukor a mas na sladko

katka26

My mame dnes fliacky s kapustou :-) a zajtra rizotko zeleninove, inac rizoto mozme aj my vkuse papat velmi mame radi, ale iba od vtedy co som sa ho naucila robit, stale bolo ako blato, resp. nie rizoto, ale celkovo ked som robila ryzu .-) ja som stale v hrnci robila a mamka ma naucila konecne urobit perfektnu ryzu, robim jku odvtedy na panvici a dlho prazim ryzu na oleji, kym ju zalejem ...to som predtym nerobila, odvtedy je perfektne, nie je ako džaba, nezlepila sa ryza, proste sa nevieme dojest odvtedy a castejsie robime doma ryzu ako zemiaky...

daduss

ozaj babky a čo papáte. Ja zase rizoto zeleninové s hubami a k tomu kopec zeleniny čerstvej. Ja som taký tip, že niektoré jedlá môžem aj tri dni v kuse jesť a vôbec mi to nevadí.

daduss

duška... ja som bola posadnutá vážením, pri 90-dňovke som sa vážila každý deň alebo aj viackrát do dňa som stála na váhe... xixixix

Týmto spôsobom duška nechudnem dlho. Pozri, téma je založená 11.3. a ja som približne vtedy s delenou ale podľa korinkovej. tá ma ako už vieš neoslovila, a od pondelka 16-teho som prešla na delenie podľa haya. a od vtedy aj počítam chudnutie čiže to je to 1,5 kila.

ale predtým sme chudli s 90-dňovkou schudla som zo 65 na 58 a potom prišli vianoce a jojo efekt... a odvtedy až do teraz som sa kolísala na váhe do 60 až po 63. Úplan katastrofa a som bola zo všetkého zrezignovaná. Vydržalka som mesiac s 90-dňovkou a tuším išlo kilo dole. A takto som si to nepredstavovala. Myslím, že nechcem veľa, ked chcem chdunúť tempom 0,5 až 1 kilo za týždeň. Nie?