KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
anavi, vyskúšaj sem
no...ste zlate tu na a mala som problenajst svoj prispevok kolko tu pisete...takze ja som 90 dnovku drzala minuly rok a schudla som asi styri kila za tri tyzdne...potom som to udrziavala a teraz som zacinala asi na dvakratv januari a mam 59-60 no kedy ako a pred rokom 68...takze celkom pekne a hlavne ze si to ostatni vsimli...nebojte ja nemam ciele ze tri kila za tri dni...tak do leta keby som dala styri kila dole by bolo super...no a ta vasa dieta...hmm este som o tom nepocula ale ked sa mozu cestoviny s pestom tak to ja milujem takze idem s vami skusit len nejake principy ako to funguje...hmmm nemate ju vo worde? bola by som povdacna velmi....zatial papa
už som našla... parmezán je zaradený do neutrálnych...
tak ten by sme si v pohode mohli dať aj na cestoviny.
mne celkom chutí... aj v reštikách robia cestoviny s pestom a posypané parmezánom. Ani som nevedela, že to je do delenej stravy ako stvorené.
no práve s tým syrom je pri delenj problém... ak myslíš taký syr na strúhanie, tak ten by sme tam nemohli dať.
ozaj dievčence... neviete aké zloženie má parmezán ? koľko percent má?
Dadus ...ja sa netrham za sunkami - v pohode bez nich viem prezit :-)
cestoviny mozete zapiect skoror s hocicim co najdete v chladnicke.. neviem ci sa pri delenej mozu olivy a oregano, ale pridalo by to cestovinam taky taliansky nadych :} a syr samozrejme na vrchu do chrumkava
jasné, dobrý je aj bez šunky, ale ked by si veľmi chcela šunku, tak nejakú z neutrálnej skupiny si tam môžeš hodiť...
no mi ťuklo ze my ho robievame so sunkou nakrajanou na kocky, ale bez nej to je tiez fajn urcite :-)
tak to som rada, že som ti pomohla.
ináč ten cestovinový šalát baští aj moja dcéra...
ked nedržím diétu tak tam pridám nejakú šunkovú salámu ale teraz sa zaobídem aj bez toho
včera som dcére len tak na tanier nakrájala ked išla papať
jeej Dadus diky za tip, a uz viem co bude dalej - urobim taky isty salatik, potom zapecenu brokolicu s cestovinou ...dik...clovek aj pozabuda nejake jedla ,a potom varim dookola to iste :-)