Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

maria21

Konečne už som myslela že ani písať nebudete. Vodný deň neskončil podľa predstáv ale večer len zeleninový šalátik.

slnko331

no dievcata, telo si asi musi oddychnut od tej 90 dnovej, ja sa tiez neviem nastartovat a ovladat, stale jem sladke

katka26

Ahojte aj mne blbne stranka .... raz ide raz nejde a nemam nerv na to ...:-)

ku HAK ...ja sa chystam v utorok ku lekarovi a sme dohodnutí na vnutromaternicovom teliesku ...no uvidim co mi povie ake mi predpise - odporuci a co bude potom ...to mimo cyklove krvacanie ma kus odradza ... po pravde nevedela som o tom.....

aj ja stagnujem na vahe ...ale je to tym urcuite ze si viac dovolujem!! potvora som lebo uz sa velmi blizim k povodnej vahe a nejak to cele som zacala inak brat, ale som si povedala, uz niekolkokrat :-) ze musim zas poctivo aby sa to rozbehlo opat no neviem kedy .... taka som blba!

slnko331

ja ho mam rok a ked mi ho davali este som kojila, menzes mi trval dlhsie aj 7-10 dni, a raz som krvacala aj mimo cyklu, ale teraz sa to upravilo a mam ho tak tri-styri dni

daduss

slnko
asi je to aj tým, že si dovolíme viac jedla... lebo je to delená strava a nemali by sme z toho pribrať, ale pravda je že nepriberieme ale zatiaľ som ani nejak veľmi výrazne neschudla.
takže by som mala začať rozmýšľať racionálnejšie.
ja som chcela pôvodne tiež teliesko, ale lekárka mi ho nejka nedoporúčala kvoli dlžke menštruácie a mimomenštruačnému krvácaniu.
nemáš s tým nejaký prblém?

slnko331

daduss a co sa tyka antikoncepcie, mam teliesko, predtym som mala cilest, problemy som nemala a to teliesko sa mi zda byt fajn, nemusim na to mysliet kazdy den, je to na 10 rokov, ja uz mam dve deti a rodit sa uz nechystam.

slnko331

ahoj daduss, ja stojim tiez na vahe, neviem sa nastartovat a to uz nepotrebujem dat dolu vela, ale tie posledne sa drzia zubami nechtami.

daduss

píšem radšej kratšie príspevky, aby som ich náhodou tristo krát nemusela prepisovať, keby mi ho nepridalo.

a poznáte nietko hak YAZ?

daduss

predtým som mala inú a problémy som nemala. Tak mi to vážne ide na nervy.

máte niekto skúsenosti s touto HAK?

jediné čo je jasné, je že ked robí niekomu dobre nemusí robiť dobre mne.